Aga Gang-pae? Ma siiski austan tema arvamust, kuid sooviks teada, et mis talle väga vastukarva filmis oli. Mulle endale näiteks see väga meeldis, sisu oli hea ja sub-twist-i aimasin kohe alguses ära, tehnilisest küljest fantastiline film.
Sõber P., teist korda teed sa nalja wooord - excel. Mis viga? Kas leksikon on kokku kuivanud?
Rekordi jaoks, vaatan hetkel Fatal Attractionit ja Glenn Close pole kunagi nii kena olnud. Uskumatu, ta on alati mingi nõmeda poisisoenguga, aga siin nii nooruslik ja imeilus.
Forza wrote:woord, forrest gump 2 oli mu eelmise aasta pingereas 3., aga close enough.
excel. Ma pärast kontrollisin jah üle. Valküüri vastu ei saanud sul mitte keegi. hau'ga arutame, et oled WALL-E nö. kohustusest sinna TOPi pannud... et aasta parim anime. Sulle ju nii väga ei meeldinud kui mulle näiteks. Oleksid võinud ruumi jätta mõnele PÖFFi filmile, mis listist välja jäi.
word. imo ei olnud ta nii väga kohustus. mingi anima peaks ka ikka esindatud olema. ta meeldis mulle ikka ka päris palju, ma lihtsalt ei pannud seda sõnadesse nii väga.
Kinos vaatasin viimati ''Lohista mind põrgusse'', aga kodus... Ma ei mäleta. Vist vaatasin eile poolikult läbi väga uniste silmade seda ''Kuningas Ralph''-i. Igatahes väga igav film oli, väga etteaimatav samuti.
Viltsu wrote:Kinos vaatasin viimati ''Lohista mind põrgusse'', aga kodus... Ma ei mäleta. Vist vaatasin eile poolikult läbi väga uniste silmade seda ''Kuningas Ralph''-i. Igatahes väga igav film oli, väga etteaimatav samuti.
Viltsu wrote:Kinos vaatasin viimati ''Lohista mind põrgusse'', aga kodus... Ma ei mäleta. Vist vaatasin eile poolikult läbi väga uniste silmade seda ''Kuningas Ralph''-i. Igatahes väga igav film oli, väga etteaimatav samuti.
Aga kuidas Lohista mind põrgusse meeldis?
Väga lõbus õuduka kohta. Alguses ma kartsin vaatama minna, kuna üks õudukas juba mõjus mu psüühikale väga jubedalt... Aga üllatavalt palju naerda sai... Väga vastikult rõvedaid kohti oli ka ja see lõpp oli mõnuuuus.
AvP_75 wrote:Aga Gang-pae? Ma siiski austan tema arvamust, kuid sooviks teada, et mis talle väga vastukarva filmis oli. Mulle endale näiteks see väga meeldis, sisu oli hea ja sub-twist-i aimasin kohe alguses ära, tehnilisest küljest fantastiline film.
hau tegi minu eest töö ära - case closed. Koreas tehti/tehakse veel häid filme ja kuidagi kahju on, et ainult Oldboy on selle suurema populaarsuse saanud.