7/10 Nic Cage saved the day......not!! Aga tõsiselt rääkides, siis Knowing oli üsnagi tasemel, aga tugeva 7 saab ikkagi. Teostus kannatas rohkesti ebaoriginaalsuse all.
Filmil endal polnud häda midagi, kohati isegi kaasahaarav, aga lõpp kiskus minu jaoks küll käest ära. Ei osata ikka koha üldse korralikule filmile lõppu teha. Oleks see lõpukatastroof võinud olla ja mutt. Poleks olnud vaja ära solkida seda. Ma saan aru, et see andis nendele tegelastele ja stoorile loogilise seletuse, aga mina oleks eelistanud asju nii nagu nad olid filmi keskpaiku.
Kõik räägivad, et lõpp rikkus ära, aga minu jaoks oli terve see jant vaatamata headele visuaalidele parajalt igav. Polnudki midagi, mida ära rikkuda. Oleks võinud youtube'ist lihtsalt eelnevalt kõik need CG stseenid ära vaadata ja olekski korras olnud.
Film oli sitt. Ei näe põhjust, miks terve filmiveeb seda kahe käega taevani kiitis. Jabur lugu, sitt näitlemine, veel sitem lõpp, saab mult tugeva 1/10. Loodan, et Nic Cage ei näitle enam kunagi. Uskumatu pask.
Vaatasin filmi koos Forzaga ja oleme mõlemad ühel nõul: film oli kusi, pask ja nõme. Esiteks usun ma siiralt, et ilma Nicolas Cage'i osaluseta oleks linateos tunduvalt tugevam olnud, ehk siis teise peaosatäitjaga oleks "Knowing"-ul olnud täiesti teine kuma ja aura. Siiski... filmi build-up oli küllaltki väeti ja kui päris ootamatult võimsa kulminatsiooni juurde jõutakse paneb Nic'i proteiinšampoonisoeng ja loll lõust pigem irvitama kui tekitab meeleküllust. Kogu film haises. 2/10
Tavaliselt on N. Cage filmid ikka paremad olnud. Aga see oli ikka midagi muud, lõpp oli täiesti mööda ja thriller ka polnud just kõige parem, aga sellegi poolest olid eriefektid head, see lennuõnnetus oli küll täiesti 5+ värk. 6/10
Rain93 wrote:Tavaliselt on N. Cage filmid ikka paremad olnud. Aga see oli ikka midagi muud, lõpp oli täiesti mööda ja thriller ka polnud just kõige parem, aga sellegi poolest olid eriefektid head, see lennuõnnetus oli küll täiesti 5+ värk. 6/10
Tääpselt minu mõte. Nii hirmsasti tahaks, et Cage mingi korraliku filmiga lõpuks maha saab jälle. Neid naljakaid asju on temalt juba küllalt tulnud.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.