Möla!
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Töötan alates tänasest Maikrahvi restoranis. Kes Raekoja platsile satub võib mind homme keskaegse välimusega vestis Vana Kloostri resto ees seismas näha, kui ma just sees kohvi joomas või nurga taga suitsu kimumas pole.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Uksepoiss jah. Aga õnneks ei ole see väga karm. Ringi võib ka liikuda. Tutvuse kaudu sain.
- lostinthemist
- Ristiisa

Ralf wrote:Töötan alates tänasest Maikrahvi restoranis. Kes Raekoja platsile satub võib mind homme keskaegse välimusega vestis Vana Kloostri resto ees seismas näha, kui ma just sees kohvi joomas või nurga taga suitsu kimumas pole.
Kuule, me oleme peaaegu naabrid siis. Ma ise Dunkri tänavas hotellis ja saadan teile päris tihti inimesi - mul mõned vastuteeneks saadud kinkekaardid ka alles, peaks ükspäev sööma sinna tulema, höhö.
- Ralf
- love <3
kbong wrote:Ralf wrote:Töötan alates tänasest Maikrahvi restoranis. Kes Raekoja platsile satub võib mind homme keskaegse välimusega vestis Vana Kloostri resto ees seismas näha, kui ma just sees kohvi joomas või nurga taga suitsu kimumas pole.
Kuule, me oleme peaaegu naabrid siis. Ma ise Dunkri tänavas hotellis ja saadan teile päris tihti inimesi - mul mõned vastuteeneks saadud kinkekaardid ka alles, peaks ükspäev sööma sinna tulema, höhö.
Ah et kinkekaardid kohe? Ma tean nendest flaieritest, millega tasuta majanapsi saab, aga päris kinkekaarte pole küll märganud.
Soprano wrote:FHM lõpetab ilmumise
Ei ole veel midagi kindlalt teada.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker