Suitsetamine!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Biiig wrote:Milleks suitsetada ? Oma tervise rikkumine + raiskad veel raha kah selle peale.. Olgu.. Kui sa tõmbad päevas mingi 1 suitsu kuni 2 suitsu, siis pole veel midagi .. ag kui oled mingi ahelsuitsetaja, kes tõmbab päevas mingi 1-2 pakki siis see inimene ei ela eriti kaua ;) :shock: Ise ma loomulikult ei suitseta.. Juba sellepäarst, et olen alaealine.

Ega see alaealisus pole mingi takistus. Mul, õigemini minu klassis, käiakse kogu aeg vahetundides, juba kindel koht on välja kujunenud. Üks jäi isegi politseile vahele.
ImageImageImage
Biiig
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Biiig »

No.. Samuti ka minu klassis, kuid ma ei saa aru, et milleks seda vaja on ..? Puhas oma tervise rikkumine ju.
Einoh, sellist lolli ikka annab otsida :S
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Biiig wrote:No.. Samuti ka minu klassis, kuid ma ei saa aru, et milleks seda vaja on ..? Puhas oma tervise rikkumine ju.

No, kes teab, mõni saab sellist kaifi sellest. Ja mõned toovad selle vabanduseks, et see rahustab.
ImageImageImage
Biiig
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Biiig »

kkssuur wrote:
Biiig wrote:No.. Samuti ka minu klassis, kuid ma ei saa aru, et milleks seda vaja on ..? Puhas oma tervise rikkumine ju.

No, kes teab, mõni saab sellist kaifi sellest. Ja mõned toovad selle vabanduseks, et see rahustab.

nojaah, iga inimene on erinev..
Einoh, sellist lolli ikka annab otsida :S
porgand
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by porgand »

Cochrane wrote:Pole kordagi proovinudki.
Passiivsuitsetamisest mõnikord ei pääse... Tartus Zavoodis näiteks. Kellele see midagi ei ülte, siis võin seletada, et näiteks reede öösel kella kahe paiku on seal õhus piisavalt suitsu, et... ei tulegi head võrdlust pähe. Kirvest sinna õhku just kinni ei löö, aga ega see õhutussüsteem kõike ära imada küll ei jõua.

See Zavood peaks olema mingi tartu poheemlaste klubi?
Ise ei ole seal küll käinud.
Ise suitsetan, valmistan risladest ja tubakast. mulle nagu suits ei istu.
päevas läheb nii 2-3.
plaanid on ka maha jätta aga see suhteliselt raske minu puhul.
swap-meet
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by swap-meet »

boheemlaste vast ikka....ega seal võib minna jah kaunis suitsuseks..ise suitsetan ja kõvasti...aga vahel läheb isegi zavood liiga umbseks...
If I was a roach on a tree tell me would you smoke me...?
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Ei suitseta! Olen proovinud, ei meeldinud üldse kohe mitte! Ja ma ei talu seda üldse, seda suitsuhaisu. Kohutav! See mõjub mulle halvasti, pea hakkab pööritama ja süda läheb pahaks. Kui suitsetaks, oleks rahast ka muidugi kahju ja elupäevadest samuti....
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by tam »

vahest harva suitsetan kui tuju tuleb. head mõnusat kirsitubakat. mmm.. neetud, see Good Night, And Good Luck ikka kummitab veel..

aga vesipiipu teen küll hea meelega. jube chill värk. mõnus, maitseb hästi, seltskonna värk. rõngaid on ka tore puhuda.
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Ma vihkan suitsu ja ei plaani ealeski suitsetama ega isegi proovima hakata.Ma olen alaealine. Ma ei saa nendest noortest aru, kes suitsetavad. Täiskasvanud, no olgu, sellega on okei. Aga noored...sellest ma aru ei saa. Suitsu ostmine oleks sama hea kui...näiteks raha prügikasti viskamine.
Julgen isegi tunnistada, et ei hakkaks suitsetama isegi 100 000.- eest.
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

Mäletan, kui esimest korda proovisin, siis mõtlesin et ikka eriti mõttetu asi.
Aga jah,vesipiip,kuuba sigar,kirsitubakas-nendest ära ei ütleks,elus tuleb kõike järele proovida.Võib olla isegi kanepit prooviks. Aga heroiinist ja LSD-st ja muust kahtlasest sodist hoidke eemale,sest see on lihtsalt enesetapp.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

AvP_75 wrote:Ma vihkan suitsu ja ei plaani ealeski suitsetama ega isegi proovima hakata.Ma olen alaealine. Ma ei saa nendest noortest aru, kes suitsetavad. Täiskasvanud, no olgu, sellega on okei. Aga noored...sellest ma aru ei saa. Suitsu ostmine oleks sama hea kui...näiteks raha prügikasti viskamine.

Seda räägid sa praegu, kui see raha sul ees on, kohvri sees, siis...
ImageImageImage
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

LynyrdSkynyrd wrote:
AvP_75 wrote:Ma vihkan suitsu ja ei plaani ealeski suitsetama ega isegi proovima hakata.Ma olen alaealine. Ma ei saa nendest noortest aru, kes suitsetavad. Täiskasvanud, no olgu, sellega on okei. Aga noored...sellest ma aru ei saa. Suitsu ostmine oleks sama hea kui...näiteks raha prügikasti viskamine.

Seda räägid sa praegu, kui see raha sul ees on, kohvri sees, siis...

Rofl... :D
Üsnagi tõenäoline, et võib-olla 1 000 000.- eest hakkaks, 100 000.- on liiga vähe. :roll:
JigSaw
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by JigSaw »

Kui ma saaks 1 miljoni suitsetamise eest, siis ma jooks end surnuks :D :D
Change one thing, change everything.
(Muudad Ãŧhe asja, muudad kÃĩik)..."The Butterfly Effect"
ettena
Batman alustab
Batman alustab

Post by ettena »

ei suitseta.
pole kunagi proovinud kaa.
mõttetu minumeelest. maksad oma tervise rikumise eest.
ise olen kaa passiivne suitsetaja, sest isa suitsetab, aga tegelikult ma nagu üldse ei salli seda suitsuhaisu.
jumala rõve minu arust. ei kavatse kunagi suitsetama hakata...
minu klassist nagu pooled inimesed suitsetavad...
no ja kui inimesed juba suitsetamisest sõltuvuses on, siis ma saan aru, miks nad suitsetavad, aga sellest ma küll aru ei saa, miks suitsetama hakatakse...?
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

ei suitseta :)
Post Reply