Videvik
Moderator: Meeskond
Kas see ei muutu juba veidi ammendunuks, et Twilighti kallal ilkuda? Hea küll, see film on tõesti selline nagu on, ja sai veidike nalja visatud tädi Stephenie ja Pattinsoni poisi kallal, aga veidi naeruväärne, kuidas Twilighti armastajad hakkavad vaimustusest juba üle saama, samas kui sopaloopijad mauravad endiselt. Olgu, oli naljakas küll, aga no kaks korda naerad, kolmas kord muigad ja neljanda korra ajal on asi ammendunud. Ma ei poolda küll kumbagi poolt ja ei taha otseselt kedagi manitseda, aga jah, eks igaüks tea lõpuks siiski ise.
- LiveForThis
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Inimene, kes hundiks muutub, on ikkagi libahunt, sest sõnas werewolf olev were tähendabki nimelt inimest, ehk siis inimhunt.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Wrong. Ta ei ole libahunt nagu seda arvatakse... Jacob on shape-shifter, mis pole Meyeri poolt välja mõeldud termin. Seda esineb ka näiteks sarjas ''True Blood'', mis põhineb Charlaine Harris'e raamatutele. Aga Jacob muutub hundiks, kuna see on tal nö pärilik. Muidu võib shape-shifter ükskõik milliseks loomaks muutuda...
Ja mina ei oota teist filmi üldse. Esimeses filmis pettusin väga väga palju... No miks pidi selle nii ära solkima, ma ei saa aru...
Ja mina ei oota teist filmi üldse. Esimeses filmis pettusin väga väga palju... No miks pidi selle nii ära solkima, ma ei saa aru...
- Ralf
- love <3
Viltsu wrote:Wrong. Ta ei ole libahunt nagu seda arvatakse... Jacob on shape-shifter, mis pole Meyeri poolt välja mõeldud termin. Seda esineb ka näiteks sarjas ''True Blood'', mis põhineb Charlaine Harris'e raamatutele. Aga Jacob muutub hundiks, kuna see on tal nö pärilik. Muidu võib shape-shifter ükskõik milliseks loomaks muutuda...
Kui ta on inimene, kes muutub hundiks, on ta libahunt ja jutul lõpp.
- Ralf
- love <3
Nojah, ma pean silmas, et sõna libahunt ei tähenda, et inimene muutub täiskuu jooksul inimesetaoliseks karvaseks olendiks keda saab hõbekuulidega tappa. Sõna originaalne tähendus on siiski inimhunt ja mütoloogias tähendab see ka inimesi, kes võivad tavalisteks normaalseteks huntideks muutuda või siis koguni selliseid tegelasi, kes joovad hundiverd ja kannavad seljas hundinahku ja uluvad. Minu kaks senti. 
Mina, muuseas, kuulun valdava enamuse hulka.
Mina, muuseas, kuulun valdava enamuse hulka.