The American Humane Association monitored the filming of scenes involving Brooks' crow. During the scene where he fed it a maggot, the AHA objected on the grounds that it was cruel to the maggot, and required that they use a maggot that had died from natural causes. One was found, and the scene was filmed.
10. juuli on hea päev, sest siis hakkavad Eesti kinodes jooksma sellised filmid nagu "Brüno", "Public Enemies" ja "Milk". Uudis neist viimase linastumise kohta suurel ekraanil tuli küll nagu välk selgest taevast.
“RIO” is a story of a nerdy macaw who leaves the comforts of his cage in small town Minnesota and heads to Rio de Janeiro. He embarks on the adventure of a lifetime, learning to open himself up to all that life has to offer along the way.
Jubedalt "Up"-i sarnane, eks? Igava elu eest USAs põgenetakse Lõuna-Ameerikasse, kus ootab ees suur seiklus. Ainult, et inimesest peategelase asemel on lind, kes välimuselt meenutab "Up"-is olevat lindu...
Millised on emotsioonid "Jennifer's Body" suhtes? Vaatasin Red Band trailerit ja tundub üsna haltuuralik juustõudukas tulevat, aga siiski, Megan Fox ja verd lendab.
Ralf wrote:Millised on emotsioonid "Jennifer's Body" suhtes? Vaatasin Red Band trailerit ja tundub üsna haltuuralik juustõudukas tulevat, aga siiski, Megan Fox ja verd lendab.
Megan Foxi peale võib ikka poolteist tundi kulutada
Mulle jättis trailer hea mulje, kuigi Fox mulle eriti ei meeldi. Aga ma olen teda ainult piltidelt näinud, ühtegi filmi kus ta osaleb pole vaadanud. See oli vist esimene kord, kui ma ta häält kuulsin.