Top Gear
Moderator: Meeskond
-
V For Vendetta
- Teadmata kadunud

Kalev Sport kanalil on ka vist uued Top Geari osad, aega paraku ei tule hetkel meelde.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
- uussaabas0
- Raevunud härg

ise ma ka autofänn pole, aga kui brittidega liiga kaua koos elada, siis lõpuks hakkad ise ka vaatama. eilne osa meeldis eriti, ma polnudki näinud seda osa, kus Hammond pärast kokku lappimist, mälu taastumist ja paranemist tagasi tuli ja minu arust oli super, kuidas nad seda tegid. kõik läks edasi samamoodi, kui varem. kõik tögamised ja kiusamised Richardi arvel jätkuvad:D ja no see trepp oli ikka tase:D:D
Olen niivõrd-kuivõrd autofänn, aga sari läheb kohe kindlasti peale. Ei ole selline tõsine nagu see Fifth Gear ja muud autodokid. Naerutab parajalt. Saatejuhid on minu arust super ja seda triot enam üles pumbata ei annagi. Iga aastaga aina paremini ja huvitavamini.
Eile sai uue osaga jälle kõvasti naerda.
Eile sai uue osaga jälle kõvasti naerda.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

- _eesti999_
- Bond, James Bond

Rain wrote:wat, pühapäeval?? Kolmapäeviti oli varem ju.
Kolmapäeval on ka, aga need on vanemad osad.
Tsiteerin teleajakirja "Nädal"
TV3 näitab sellel sügisel pühapäeviti algusega 21.10 "Top Geari" 13. hooaega. 7. hooaeg on eetris kolmapäeviti kell 22. BBC näitab Inglismaal 15. hooaega. /---/
EDIT:
Spoiler :
Re: Top Gear
Uus seltskond...

Mingi väike huvi on vaadata kasvõi 1 uut osa ja seda Joey, s.t Matt LeBlanci, pärast. Aga siiski ei.
Head põrumist!
Ootan huviga Jeremy, Richardi ja Jamesi uut saadet.

Mingi väike huvi on vaadata kasvõi 1 uut osa ja seda Joey, s.t Matt LeBlanci, pärast. Aga siiski ei.
Head põrumist!
Ootan huviga Jeremy, Richardi ja Jamesi uut saadet.