Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
"We were soldiers" 10/10
Aga antud filmist räägin pikemalt vastava filmi teemas.
Aga antud filmist räägin pikemalt vastava filmi teemas.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Shine a Light - 9/10.
Lahedad vanad on need Rollingud. Väga hästi teostatud kontsertfilm. Marty oskab. Muusikapalade valik oli õnnestunud. Mulle meeldib selline rock. Ei pea küll ennast suureks Rollingute fänniks, aga nauditav oli ikka. Minevikust tehtud intervjuusid oli lahe kuulata. 1962. aastal, küsiti Jaggerilt, et kaua veel koos püsite. Ta vastas, et 1 aasta peaks ikka ära tulema.
Lahedad vanad on need Rollingud. Väga hästi teostatud kontsertfilm. Marty oskab. Muusikapalade valik oli õnnestunud. Mulle meeldib selline rock. Ei pea küll ennast suureks Rollingute fänniks, aga nauditav oli ikka. Minevikust tehtud intervjuusid oli lahe kuulata. 1962. aastal, küsiti Jaggerilt, et kaua veel koos püsite. Ta vastas, et 1 aasta peaks ikka ära tulema.
Ma pole küll kumbagi näinud aga ma millegi pärast arvan, et Gimme Shelter > Shine a Light.
http://www.metacafe.com/watch/1763124/r ... ount_1969/
http://www.metacafe.com/watch/1763124/r ... ount_1969/
Last edited by eerik on 20. June 2009, 00:04, edited 1 time in total.
"Taking Chance". Kuna seda filmi pole filmiveebi andmebaasis siis, plot on järgmine: Põhineb reaalselt toimunud sündmustel, kolonelleitnant Michael Strobl,kes on vabatahtlik kaitseväe eskort-ohvitser saadab 19.aastase merejalaväelase Chance Phelps surnukeha tagasi sünnikohta Dubois, Wyomingusse. Ma ei osanud panna selle filmile hinnagut, sest see film on rohkem mõeldud mõtlemiseks kuidas suhtutakse sõjaväelastest, kes on hukkunud sõjas. Lisan ka siia lingi: http://www.imdb.com/title/tt1019454/
The Hangover - 5,5/10.
Filmist on nii palju siin foorumis räägitud, et pidin ka asja ära kaema. Muljed on sellised nagu arvata olid. Tegu on minu jaoks tüüpilise ei-midagi-erilist Hollywoodi komöödiaga (mõned kindlasti aimasid, et ütlen midagi sellist). No ei olnud midagi hirmnaljakat. Kui see nüüd oli aasta parim komöödia nagu Forum Cinemas reklaamis, siis on ikka sita komöödiaastaga tegu. Loodetavasti "Brüno" pakub midagi paremat.
Filmist on nii palju siin foorumis räägitud, et pidin ka asja ära kaema. Muljed on sellised nagu arvata olid. Tegu on minu jaoks tüüpilise ei-midagi-erilist Hollywoodi komöödiaga (mõned kindlasti aimasid, et ütlen midagi sellist). No ei olnud midagi hirmnaljakat. Kui see nüüd oli aasta parim komöödia nagu Forum Cinemas reklaamis, siis on ikka sita komöödiaastaga tegu. Loodetavasti "Brüno" pakub midagi paremat.
The Curious Case of Benjamin Button - 8/10
Son of Rambow - 8/10
Boy A - 9/10
Son of Rambow - 8/10
Boy A - 9/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Spellbound
- Ristiisa

Trainspotting - Kummaline, et varem polnud vaadanud, kuigi 2 diskiline The Definitive Edition on kaua aega juba riiulis seisnud. Film on aga super. Palju huumorit, palju traagikat, kurbust, koomilisi tegelasi ja narkarite sitast elu.
The Hangover - Tõesti selle filmi ajal sain päris palju naerdud. Koomilisi kohti jagus lõpuni välja ja tegelased on ka väga priimad. Eriti habemik Alan, kes ekraanile ilmudes ajas juba puhtalt väljanägemise pärast naerma. Mitte just parim komöödia, aga hea kindlasti. Teha sellisest teemast film. Nojah, minu arvates õnnestus igati hästi.
The Hangover - Tõesti selle filmi ajal sain päris palju naerdud. Koomilisi kohti jagus lõpuni välja ja tegelased on ka väga priimad. Eriti habemik Alan, kes ekraanile ilmudes ajas juba puhtalt väljanägemise pärast naerma. Mitte just parim komöödia, aga hea kindlasti. Teha sellisest teemast film. Nojah, minu arvates õnnestus igati hästi.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
American History X - 10/10.
Mõni linateos nagu see lihtsalt haarab sind algusest peale kuni lõpuni. Võimas ja karm film. Edward Norton teeb siin oma elu rolli. Lõpus oli väga hea mõttepärl, mida Danny oma essees kirjutas:
"Vihkamine on tarbetu pagas. Elu on liiga lühike, et kogu aeg tige olla. Asi pole seda väärt.".
Mõni linateos nagu see lihtsalt haarab sind algusest peale kuni lõpuni. Võimas ja karm film. Edward Norton teeb siin oma elu rolli. Lõpus oli väga hea mõttepärl, mida Danny oma essees kirjutas:
"Vihkamine on tarbetu pagas. Elu on liiga lühike, et kogu aeg tige olla. Asi pole seda väärt.".