Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus
Moderator: Meeskond
- _eesti999_
- Bond, James Bond

kiisu12 wrote:Kuna kariibimere piraaatide 4 film tuleb?
Whaaaat?
2012 on muidu esialgne aasta.
- Karoliina23
- Batman alustab

Mida asja ?!
Nad teevad neljanda osa! Miks nad seal Hollywoodis ei tea, millal piiri pidada ? Seni on kõik osad suht normaalsed olnud, Depp on hea jutuga tegelase saanud. Lisaks ütles Keira Knightley kuskil, et tal on kõrini piraadifilmides mängimast. Ning minu arust oli see hea, et nad lõpetasid 3'nda filmi sama moodi nagu essa hakkas. See sobis mulle suurepäraselt The End'iks. See on mõttetu veel üht osa teha ...
Nad teevad neljanda osa! Miks nad seal Hollywoodis ei tea, millal piiri pidada ? Seni on kõik osad suht normaalsed olnud, Depp on hea jutuga tegelase saanud. Lisaks ütles Keira Knightley kuskil, et tal on kõrini piraadifilmides mängimast. Ning minu arust oli see hea, et nad lõpetasid 3'nda filmi sama moodi nagu essa hakkas. See sobis mulle suurepäraselt The End'iks. See on mõttetu veel üht osa teha ...
Karoliina23 wrote:Mida asja ?!
Hollywoodis loeb ainult raha, mitte filmi headus!
- Ralf
- love <3
rauls wrote:Karoliina23 wrote:Mida asja ?!
Hollywoodis loeb ainult raha, mitte filmi headus!
Jah, aga semu filmi valmimisest rääkivaid minidokke vaadates räägivad kõik tegemisega seotud inimesed milline meistriteos see on (üks asi mis mind alati närvi ajab).
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Karoliina23
- Batman alustab

Love it. Parim piraatide osa. Lõpuvõitlus oli EPIC! Ja noo huumorit ka ikka jagus..Willi ja Elizabethi abiellumine..unistuste pulmad. (lol)
Piraadikaptenite koosoleks oli ülihea, eriti lõpp kui üks kaptenitest avas suu ja rääkima hakkas.Jacki ilme oli hea. Pikk aga nauditav vaatamine. Poleks suutnud valida paremaid näitlejaid.
LOL@Jack ja tema "väike" pikksilm. Ja no need tema õhulennud..need meeldivad enim.
10/10
Piraadikaptenite koosoleks oli ülihea, eriti lõpp kui üks kaptenitest avas suu ja rääkima hakkas.Jacki ilme oli hea. Pikk aga nauditav vaatamine. Poleks suutnud valida paremaid näitlejaid.
LOL@Jack ja tema "väike" pikksilm. Ja no need tema õhulennud..need meeldivad enim.
10/10
- Ralf
- love <3
Re: Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus
Tohutult edukas frantsiis, kus filmiseeria kolmanda osaga tehti 300 miljoni dollari suurusest eelarvest üsna kähku kinokassades teenituga peaaegu miljard dollarit, aga pole midagi masendavamat, kui näha, et ükski näitleja ei ole end filmi investeerunud ega suuda õieti teeseldagi, et viitsib seal võtteplatsil sitsida.
Pole ammu nii ebahuvitavat filmi näinud. Isegi esitet' maailma juures pole midagi köitvat (see ammendas end esimese osaga ja ma olen niiehknaa rohkem post-apoc kind of guy
) - millegipärast meenutasid esimesed 15-20 minutit arvutimängu "Borderlands" Dr. Ned'i DLC'd.
Anyway, sitaks igav!
.. ja nüüd "On Stranger Tides"...
Pole ammu nii ebahuvitavat filmi näinud. Isegi esitet' maailma juures pole midagi köitvat (see ammendas end esimese osaga ja ma olen niiehknaa rohkem post-apoc kind of guy
Anyway, sitaks igav!
.. ja nüüd "On Stranger Tides"...
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus
See kolmas osa oli minu jaoks kõige igavam. Harry Potteri sündroom - esimesed osad olid naljakad perefilmid, lõpuks muutus aga venivaks trilleriks. Kariibikatel see asi muidugi nii hull pole, Stranger Tides oli jällegi sarnane kahe esimese osaga.
Hindeks paneksin 5/10 võrreldes teiste osadega. Eraldi filmina saaks 7/10.
Hindeks paneksin 5/10 võrreldes teiste osadega. Eraldi filmina saaks 7/10.