Oht kõrbes
The Objective (2009)
Grupp ameerika reservväelasi lähevad missioonile Afganistan, kus nad peavad esialgse info järgi leidma üles terroristide tuumarelvade allika. Olles juba Afganistani maastikel, hakkavad nad aina sagedamini märkama väga ebatavalisi ja ohtlikke asju, millest nad oskavad ainult ühte asja järeldada- neil tuleb teha tegemist millegi suuremaga, kui tuumarelvade allikaga. Peagi hakkab meeskonnas aina rohkem mehi langema ning järgmisel hetkel ongi nad võitluses elu ja surma nimel.
Loe täielikku tutvustust siit
Oht kõrbes
Moderator: Meeskond
Viimaste aastate üks parimaid müstilisi põnevikke.
Tsiteerin oma blogist: "WTF? lõpuga põnevik briti sõdurite erigrupist mis saadetakse CIA agendi juhtimisel otsima meest kes varjab end Afganistaani pühades mägedes. Kohale jõudes astuvad mehed üle maagilis-müstlise joone ning nende reis mägedes kujuneb hoopiks millekski selliseks mida treeninglaagrites ei harjutatud ega lahingolukordades õpitud. Kübeke horrorit ning kapaga kõhedust tundmatuse ja teadmatuse ees."
8/10 : http://trash-can-dance.blogspot.com/200 ... ctive.html
ja minu teada oli tegu briti SAS´iga, mitte ameerika reservväelastega nagu noorhärra Rain93 märkis.
Tsiteerin oma blogist: "WTF? lõpuga põnevik briti sõdurite erigrupist mis saadetakse CIA agendi juhtimisel otsima meest kes varjab end Afganistaani pühades mägedes. Kohale jõudes astuvad mehed üle maagilis-müstlise joone ning nende reis mägedes kujuneb hoopiks millekski selliseks mida treeninglaagrites ei harjutatud ega lahingolukordades õpitud. Kübeke horrorit ning kapaga kõhedust tundmatuse ja teadmatuse ees."
8/10 : http://trash-can-dance.blogspot.com/200 ... ctive.html
ja minu teada oli tegu briti SAS´iga, mitte ameerika reservväelastega nagu noorhärra Rain93 märkis.
IMDBs on kirjas Reservists. Reservist = reservväelane. Isegi kui sa vale on, ega sellest pole hullu ju, peasi, et lugeja saab aru, et tegemist on mingite sõjaväelastega, aga ma võin selle ära ka muuta... IMDBs oli kirjas "Special Ops Reservists" ja ma lühendasin selle reservväelasteks.
Põhimõtteliselt sama tuleb ikka välja.