Õnne 13
Õnne 13
Eesti ajaloo populaarseim teleseriaal. Tegevuse keskseks kohaks on Morna linnas asuv kortermaja, aadressiga Ãnne 13.
Seriaali nn. esipaariks on pensionipõlve pidav endine kingsepp Johannes Saarepera (Kaljo Kiisk) ning tema sõnakas naine Alma (Helgi Sallo).
Seriaal pakub koomilise pildi Eesti väikelinna igapäevaelust.
Täielikku tutvustust loe siit.
Õnne 13
Moderator: Meeskond
Ainuke eesti teleseriaal, mille puhul ma kogu aeg ei vaata, kui pagana võltsilt näideldakse. Minu meelest on Helgi Sallo eriti andekas
Ja ma olen vist mingi imelik penskari-kalduvustega inimene, aga mulle see sari tõesti meeldib ja on alati meeldinud. Nii kaua seda vaadanud peale selle. Nagu lubatud, on tõesti viimase aasta-kahe jooksul sari palju mitmekülgsemaks ja põnevamaks muutunud. Suur pluss on see, et peale dramaatilise külje saab igas osas ka piisavalt nalja
Ja ma olen vist mingi imelik penskari-kalduvustega inimene, aga mulle see sari tõesti meeldib ja on alati meeldinud. Nii kaua seda vaadanud peale selle. Nagu lubatud, on tõesti viimase aasta-kahe jooksul sari palju mitmekülgsemaks ja põnevamaks muutunud. Suur pluss on see, et peale dramaatilise külje saab igas osas ka piisavalt nalja
vahin kõike mis saab
Õnne 13 osade arv ei ole 0
Seisuga suvi 2007 on seda näidatud 354 osa
Sügisel pidavat asi jätkuma
Seisuga suvi 2007 on seda näidatud 354 osa
Sügisel pidavat asi jätkuma
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

ma olen sellest poolkogemata ühe luuletuse kirjutanud
seepeale mind vaadati kui mingit erilist fänni. tegelikult ma ise seda ei vaatagi eriti, aga mul pole selle eest pääsu. seltskonnas leidub alati keegi kes vaatab.
aga jah, paraku perekonnas kõigil nagu takjad küljes väljendid "See suur et..." ja "küll sina alles jaksad!"
aga jah, paraku perekonnas kõigil nagu takjad küljes väljendid "See suur et..." ja "küll sina alles jaksad!"
-
Immagination
- Sõrmuste Isand

Immagination wrote:Ah, siis vaatan kui midagi teha pole. Penskarite sari rohkem...
Ega jah, eriti ei kipu küll vaatama, ise kunagi vaatasin seda siis kui peres oli ainult 1 telku, isa ja ema tahtsid vaadata ja mis ma ikka sain teha kui ise ka vaadata
5/10