Terminaator: Lunastus
Moderator: Meeskond
Nüüd tundub, et kolmas osa oli suhteliselt ebavajalik. Lunastus on just selline hoogne ja möllurikas järg T2'le.
Peale negatiivset kaja olin natuke skeptiline, et need neetud trailerid paistavad kuradima head, aga miks film läbi kukkus, siis nüüd nähtuna võin öelda, et see oli isegi parem kui arvata võis.
Bale näitles ikka korralikult üle. Tõi isegi muige näole, kui ta üritas ekstra karm olla. Worthingtoni mängitud Marcus Wright oli ainuke tegelane, kellel saab kaasa elada. Kuid temaga seotud lõpupoint oli igav.
Yelchin teeb hea rolli, aga Reese'i tegelaskuju siin filmis jäi nõrgaks.
See on Action suure A-ga. Transformers võib küll üle trumbata, kuid Lunastuse on siiski midagi pakkuda. Filmi algus olev helikopteristseen meenutas kangesti Cloverfieldi.
Tegemist on kino filmiga. Heli oli tasemel ja võttis kananaha ihule. Good clean fun. T3'st parem.
Arnoldi cameo = sweet.
Peale negatiivset kaja olin natuke skeptiline, et need neetud trailerid paistavad kuradima head, aga miks film läbi kukkus, siis nüüd nähtuna võin öelda, et see oli isegi parem kui arvata võis.
Bale näitles ikka korralikult üle. Tõi isegi muige näole, kui ta üritas ekstra karm olla. Worthingtoni mängitud Marcus Wright oli ainuke tegelane, kellel saab kaasa elada. Kuid temaga seotud lõpupoint oli igav.
Yelchin teeb hea rolli, aga Reese'i tegelaskuju siin filmis jäi nõrgaks.
See on Action suure A-ga. Transformers võib küll üle trumbata, kuid Lunastuse on siiski midagi pakkuda. Filmi algus olev helikopteristseen meenutas kangesti Cloverfieldi.
Tegemist on kino filmiga. Heli oli tasemel ja võttis kananaha ihule. Good clean fun. T3'st parem.
Arnoldi cameo = sweet.
Last edited by Gang-pae on 06. June 2009, 15:32, edited 1 time in total.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Soprano wrote:Ja ometi sa raul käid neid filme vaatamas. Miks?
Sest Termikas on kohustuslik! Ikkagi Christian Bale mängis ju kaasa. Hästi natuke ikka lootsin, et äkki tuleb midagi head nagu 2. esimest osa. Üleüldse käin kinos palju filme vaatamas. Kindlasti pärast Solarise avamist Hollywoodi kassahittide arv väheneb selgelt minu kinokavas. Aga noh näiteks Transformerid puhas mõttetus minu jaoks, 1. osa ei pakkunud midagi mulle. Trailer näitas ka ära, kui halva asja tegu. See jääb kindlalt vaatamata.
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

- Spellbound
- Ristiisa

Tõsiselt hea kraamiga on hakkama saadud. Visuaalne pool on vaimustav, atmosfäär mõnusalt post-apokalüptiline, efekte saab täie eest ning ka sisu ei lähe kogu selle möllu sees kaduma. Sam Worthingtonil tuleb nüüd silm peal hoida. Ikkagi Avatar ja Clash of the Titans tulekul.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Ma olen alati mõelnud, et kui film on visuaalselt huvitav siis võib sellele andestada kõik muud vead ning nagu eelnev postitaja mainis, pakub see film kuhjaga oskuslikult lavastatud actionit. Ei mingit Michael Bay sarnast segast ja tõmblevat CG-türaga vehkimist koos oma extreme close-up'idega vaid puhas ja sujuv kaameratöö, mis laseb toimuvast sotti ka saada. Transformers muidu meeldis mulle küll, aga ehk on Bay'l siit üht-teist õppida. Peale selle kopteri stseeni olid veel mõned lahedad katkematud võtted. Mis story'sse puutub siis noh, ma ei ole kunagi eriline Terminaatori entusiast olnud, nii et mul on võrdlemisi suva sellest kas ja kuidas McG kellegi lapsepõlve mälestusi solgib, või kuidas ta ei tee 'eelnevatele filmidele väärilist' teost. Mulle on kõik 4 filmi seni meeldinud kas ühel või teisel põhjusel ning ma arvan, et McG teab, mida ta teeb. Esimestele osadele väärilist järge ei ole võimalik enam reaalselt nii või naa teha ja seda arvestades sai ta minu meelest igati tasemel filmiga hakkama.
- Spellbound
- Ristiisa