Unetud (postitada vahemikus 00:00 - 06:00 !!!)
Moderator: Meeskond
Ma proovisin seda sama kella 2:30st 4:00ni (-Kevin Smith). Poolteist pudelit energiajooki, mis õhtu jooksul manustatud sai (too kogus on ligilähedaselt võrdne poolega sellest, mis kogu eelneva elu jooksul ära olen joonud), hoidis sellise poweri sees, et kuidagi ei suutnud magama jääda. Nüüd õpin edasi.
Mul on vist ka juba paar SModcasti tagantjärgi kuulata.
+ Loen jahutust ja see kõik tundub kuidagi üllatavalt lihtne ja loogiline. Liigne magamatus tekitab vist luulusid.
Mul on vist ka juba paar SModcasti tagantjärgi kuulata.
+ Loen jahutust ja see kõik tundub kuidagi üllatavalt lihtne ja loogiline. Liigne magamatus tekitab vist luulusid.
Kas "Muumide ohtlik jaanipäev" esikal keegi ei käinudki või?
Ma lihtsalt ei saa, kui jube selle treiler on http://www.youtube.com/watch?v=CxS4aLJoPpY
Ma lihtsalt ei saa, kui jube selle treiler on http://www.youtube.com/watch?v=CxS4aLJoPpY
Ühinen klubiga.
Enne oli nii, et igal filmile poogiti külge samatüübilisi trailereid või nii. Viimased kolm korda kinos käies olen näinud täpselt samu trailereid, täpselt samas järjestuses.
Igal korral on see neetud Muumide filmi trailer samuti näitamisele tulnud. Ma ei jaksanud juba esimesel korral selle lõppu kuidagi ära kannatada ja igal järgneval vaatamisel on need paar minutit näiliselt veelgi kauem kestnud ja veel rohkemgi pinda käinud.
Ma tõesti vihkan seda trailerit, üliväga. Poolteist tundi sarnast jura kannatada, ooo fck, see oleks ikka erakordselt ja jõhkeralt ebameeldiv.
+Jaapani muumid on väga okeid. Neid sai mingil määral isegi vaadatud.
Enne oli nii, et igal filmile poogiti külge samatüübilisi trailereid või nii. Viimased kolm korda kinos käies olen näinud täpselt samu trailereid, täpselt samas järjestuses.
Igal korral on see neetud Muumide filmi trailer samuti näitamisele tulnud. Ma ei jaksanud juba esimesel korral selle lõppu kuidagi ära kannatada ja igal järgneval vaatamisel on need paar minutit näiliselt veelgi kauem kestnud ja veel rohkemgi pinda käinud.
Ma tõesti vihkan seda trailerit, üliväga. Poolteist tundi sarnast jura kannatada, ooo fck, see oleks ikka erakordselt ja jõhkeralt ebameeldiv.
+Jaapani muumid on väga okeid. Neid sai mingil määral isegi vaadatud.
Last edited by Jolt on 06. June 2009, 01:33, edited 1 time in total.
See Tove Janssoni poolt kirjutatud? See sai isegi mingi väga arvestatava kirjanduspreemia, kui ei eksi. Anderseni preemia, nagu wikisurfist selgus. http://en.wikipedia.org/wiki/Moomin - sulle Sõuprano.

Soprano wrote:Kahju, et mul pole hetkel käekõrval oma ~10 a. taguseid Muumitrollide raamatuid (eesti keeles). Ainult head mälestused nende lugemisest, naera puruks huumor oli seal kohati. Muumitrollide jõulud ja mis need kõik võisid olla. On keegi neid lugenud?
Ei leia netist isegi pilte nende kohta
mina lugesin neid kunagi! raamatukogus aint nende laenutamise pärast käisingi.
Forza wrote:See Tove Janssoni poolt kirjutatud? See sai isegi mingi väga arvestatava kirjanduspreemia, kui ei eksi. Anderseni preemia, nagu wikisurfist selgus. http://en.wikipedia.org/wiki/Moomin - sulle Sõuprano.
Tove Jansson minu arust ainult Muumitrolle kirjutabki - teised ainult tõlgivad.
Arvan, et need olid Egmont Estonia kirjastuselt, sest seda kraami kogusin toona massiliselt. Saan hiljem järgi kontrollida... helistan koju.
- lostinthemist
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

Jah, Muumisid vaatasin ka mina. Vahel kui aega on, siis vahest viskan isegi praegu pilgu peale. See uus on aga kriipivalt häiriva traileriga, mis tõesti peletab eemale.
Endalgi Jannsoni raamat olemas, kunagi sai loetud, kuid miks ka mitte uuesti lugeda. Nii palju kui algust mäletan, siis kõige sobilikum aeg selle lugemiseks on mõnus vaikne talveõhtu.
Japside Muumide pealelugemine on aga kohati hüsteeriliselt koomiline, kuid sellegipoolest täiesti vaadatav.
Oh seda nostalgiat
Endalgi Jannsoni raamat olemas, kunagi sai loetud, kuid miks ka mitte uuesti lugeda. Nii palju kui algust mäletan, siis kõige sobilikum aeg selle lugemiseks on mõnus vaikne talveõhtu.
Japside Muumide pealelugemine on aga kohati hüsteeriliselt koomiline, kuid sellegipoolest täiesti vaadatav.
Oh seda nostalgiat