Ah, see on see sama mutt, kes kiljus nagu siga aia vahel, kui Twilighti trailer välja tuli Mingu oma kivi alla tagasi. Aga noh, ka niimoodi on normaalsetel inimestel mitmekesisem ja lõbusam elu, kui saab näha midagi nii traagilist ja samas halenaljakat.
Creepy. Ma ei kujutaks ette mis juhtuks, kui Robert Pattinson ja selline fänn panna ühte suletud ruumi kinni. Elusana ta küll vist ei väljuks (Robert siis).
Creepy. Ma ei kujutaks ette mis juhtuks, kui Robert Pattinson ja selline fänn panna ühte suletud ruumi kinni. Elusana ta küll vist ei väljuks (Robert siis).
Ja kui isegi väljuks, siis ei oleks ta enam mitte kunagi endine.
Uskumatu, kui suur selle filmi fänn võib ikka mõni olla! Mul on ehtne näide kodus olemas! Ühe raamatu on ta juba ostnud, täna ostis 2 juurde. Lisaks plaanib ka mingi erilise DVD soetada. Filmi vaatamiskordade lugemisarv on mul ammu sassis ning novembrit ei suuda ta ära oodata!
Võtsin endalt Twilighti süütuse! Lugesin sisututvustust ja vaatasin trailereid.
Tutvustus on lühidalt öeldes rumal. Teaserid jätsid väga odava mulje ning olid eemale tõukavad. Lõplik trailer polnud ka midagi erilist ning jättis täiesti külmaks. Justkui mõni superkangelase film aga kangelase asemel on vampiir. Kui nüüd edasi mõelda siis ju täiesti ebaoriginaalne ja klišeelik armastuslugu.
Niipalju kui olen kuulnud, siis kirjaniku tädi ei suvatsenud isegi nt. Bram Stoker'i Dracula't lugeda ehk teda nood vampiirid vist üldse ei huvita. Twilight = armastusfilm ennekõike