Need on siis kõik full seasonid. Nojah, mis teha, kui midagi huvitavat pole teha
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
My Boys 3x09 Rescue Me 5x08 Reaper 2x13 Glee 1x01 - Liiga Popular (Mis oli vääääga nõme sari), kuid selle tsiki pärast kaalun selle vaatamist vast isegi.. Mental 1x01 - Sõbralik House hingele. Järjekordne Britt vallutamas USA telemaastikku. Chris Vance'l veab.. kõrvalosades Jacqueline McKenzie ("The 4400") ja Annabella Sciorra ("The Sopranos").. Superb milfs.. The Goode Family 1x01 Criminal Minds 4x14
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
"24" 6x3 Minu esimene "24" episood. Esmamulje on väga hea sellest, hakkas isegi meeldima. Kindlasti vaatan veel seda, aga ei tea, kas "ahelvaatajaks" hakkan...
Rain93 wrote:"24" 6x3 Minu esimene "24" episood. Esmamulje on väga hea sellest, hakkas isegi meeldima. Kindlasti vaatan veel seda, aga ei tea, kas "ahelvaatajaks" hakkan...
Minu 24 jäi toppama kuskil viienda hooaja üheksanda osa peal. : ( Eks nüüd homme geograafia eksam tehtud, siis suvel saab sarjadega nagu Heroes, Chuck ja 24 järje peale jõuda öösel vaadates või midagi.
Nurse Jackie 1x01 The Tonight Show with Jay Leno 2009.05.29 - Väga hea viimane saade. Südamlik lõpp. Peab tunnistama, et parem kui Conan'i viimane Late Night. Greek 2x20
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Forza wrote:Hmm, mul ka tühi tunne, nüüd, kui 24, lost ja pb kolmveerand aastaks/igaveseks läbi on. soovitage mõnda head, head seriaali.
Supernatural. Paljude sarjadega on nii, et esimene hooaeg on see parim ja edasi toimub allakäik. Supernaturaliga on justnimelt vastupidi. Esimene hooaeg on nõrgim ning kui nüüd üldiseid arvamusi ja riivjuuve lugeda, siis äsjalõppenud neljandat peetakse praegu parimaks SPN hooajaks. Enda lemmik on kolmas.
Horrori poole pealt oli muidugi esimene parim. Mõnusalt sai võpatada mõni kord ikka selle peale.
Rescue Me'd olen vahest TV3'st vaadanud, kui seal käis. Oli hea. Sopranod on nagunii head. Supernatural oli algus vägagi repelling, tundus vähemalt, aga viimasel ajal on tunne, et on ikkagi hea seriaal. Castle'iga nii sina peal veel ei ole, peaks tšekkama.