Auhinnaline filmimäng

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

good game
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Ou crap. Ma olen niii üleväsinud ja seetõttu oli lõpuiba veidi seosetu. Sry.

Aga et... meelde tuletades, mul oli täpselt nagu IlseV'lgi, et Hard Candy karupüünis tundus liigselt püramiidina. Jõhkralt palju pead murdsin selle posteriga. Eeldasin, et on mingi actionfilm või nii (koloriit väga thekingdom'lik)

Ja ma tulin selle peale, et ilmselt on viimases voorus mõned pealkirjad mõnes muus võõrkeeles, aga ma eeldasin seda alati pigem D ja mitte I puhul. Doh. Vaatasin veel oma imdb'd vaadatud filmide nimekirja alt I'sid ja krt, ei olnud eriti palju. O osas on endal nüüd küll veidi imelik. Oldboy oli üks aimdusi ja vaatasin ka seda posterit mitu korda, nähtavasti aga liiga väikselt ja mitte piisava tähelepanelikkusega.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Panin veel finaalis saadud punktid nimede järgi sulgudesse.
Aga mis ma nüüd tegema hakkan? :pööritus: Kohe igav ilma igapäevaste e-mailideta, piltide ettevalmistamiseta, punktide arvutamiseta... tegin ühe priske exceli faili kõigi teie punktide jaoks.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Enda 6. kohaga jään ka suht rahule. Oleks viimases voorus veel natuke rohkem pingutanud, oleksin chellost ka mööda läinud. See selleks.

Kuna saatsin eile nii viimasel minutil vastused ära, unustasin tänu avaldada. Igatahes suur aitähh Sopranole vaeva nägemise eest! Põnev oli, tekkis kohe sportlik hasart. Lisaks sai ka filmialaseid teadmisi laiendatud. Teinekordki!
:)
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Tahaks ise ka mängida... kes teeb uue mängu? :P
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Sorri, Soprano. Unustasin sind hea mängu eest tänada. Oli tõesti tore ja lahe, et ma nägin, et ma midagi ka teadsin. Alguses oli ikka väga masendav, kui nägin, et midagi ei jopanud.

Aga põhiuudis: patenteerin uue idee filmimänguks. Pihta hakkab sügisel, kuna suvel ei viitsi ja kasutajad kõik kuskil Eesti peal suvilates laiali. Nimelt: Six Degrees veidike teistsugusel kujul. Ma tahan, et jõutaks just selle lahenduseni, mida mina mõtlesin ja selleks annan näiteks 4. filmi hangmani, et saaksite ise kontrollida või mõne vahepealse näitleja nime. Teengi näiteks alates septembrist.
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Minu arust võiks sa vabalt praegu teha. Pole need kasutajad kuhugi nii väga kadunud ja suvel on kõigil just rohkem vaba aega. Võid vastamiseks anda nt. 2 päeva...

Kõik, kes tahaksid kohe mängida, say I.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Vahet pole kas punktidele või auhinnale, I'd be game.
Aga see on küll tõsi, et suvel olen vähem arvuti juures. Hetkel küll suht 8-23, aga peale lõputöö valmissaamist lähen nädalavahetusteks Hiiumaale ja suvekodu on internetivaba tsoon. Loodetavasti jäävad suve sisse ka mõned muud mitmepäevased üritused.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Mõtlema hakates, kas see mäng pole mitte liiga lihtne s.t. kõik leiaksid ju vastused üles? Lõpuks võidab siis see, kellel on iga kord aega vastata?
Ilma vihjeta oleks vb siis parem...
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

No, vaata, Six Degrees'ist võib mitu varianti tulla, aga ma tahan alati ühte konkreetset. Vastaja ei saa kindel olla, seega panen talle näiteks 2. ja 5. kohta Hangmani, et ta saaks kontrollida. Vihjeid kui seesuguseid ei annagi.
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Ja tänu sellele hangmanile leiavadki kõik selle ainsa õige ja saavad sama palju punkte!
Ilma selleta muutuks aga õnnemänguks...
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Soprano wrote:Ja tänu sellele hangmanile leiavadki kõik selle ainsa õige ja saavad sama palju punkte!
Ilma selleta muutuks aga õnnemänguks...

Jah, aga võib tekkida mitu erinevat. Kuidas hinnata siis? Hangman just tasakaalustab ära ja aitab kontrollida. Ega kõik ikka ei leia, kuna Six Degrees nii kerge kah pole.
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Seda mängu saaks teha ainult kiiruse peale ehk kes kõige kiiremini leiab saab punkti.
Post Reply