Eile oli värvusõpetus - lebo + pärast õhtuni õlli ja grilli ning öövõte veel otsa. Täna oli helikujundus - pohuilebo + eesti vs tsehhi otsa. Homme on Meistriteliiga finaal. Ülehomme üks päev õppimiseks ja reedel kunstiajaloo eksam. Go!
Mul on ainult 5 päeva geograafia riigieksamini ja siis heidan mured õlult ning püüan suve rõõmuga nautida. Üleminek oli inglise keeles, aga see on mul nii või naa alati käpas olnud. Geo nõuab täiendavat kordamist, aga muidu peaks ikka toime tulema.
Hommikul kuulsin huvitavat teadet raadiost, et Rotermanni kvartali omanik Sõõrumma plaanis mingi aeg Coca-Cola Plaza ära osta ning selle maha lammutada, et kvartalile parem ligipääs oleks...
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Ise sai tehtud täna gümnaasiumi geo riigieksamit. Mulle tundus, et iga lehega läheb raskemaks. Kõige raskema tundus mulle loodusgeo osa. Mis tundus lihtne ja mis osa pidasite raskeks ?
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"