minu arust oli see hooaeg keskmine põhiviga oli see, et ei kasutatud ära selle täit potentsiaali, colm feore jäeti täiesti tahaplaanile näiteks larry moss tapeti mõttetult ära ja tony teemat leierdati liiga palju need on halvad küljed head: uuenduslik, väga riskantne oli proovida ilma ctu'ta, kuid ikkagi õnnestus. sellegipoolest, üle ühe hooaja ilma ctu'ta vastu ei pea ja seetõttu on mul hea meel, et ctu tuleb tagasi midagi veel halba: põhivillain oli küll õigustatud (see michelle'i teema oli ikkagi õige, aga tony otsustas lihtsalt kõrgema lüli juurde minna ja logani karistamata jätta), kuid tema character development jättis soovida kokkuvõttes tubli 7/10 oli huvitavaid elemente, kuid ka päris palju erroreid ja kui tony on 8-ndas hooajas, siis ma tahan näha, et ta oleks normaalne vana hea tony 8-ndas hooajas võiks olla ka palju vihjeid varasematele hooaegadele ning cast võiks tugev olla, villain peab kindlasti hea olema ning kõik lahtised otsad varasematest hooaegadest peaks kinni siduma final päästis muidu äravajuva hooaja stseen moslemiga oli liigutav renee õige otsuse tegemine oli ka hea stseen kuigi hooaja lõpp iseenesest oli veidi nõrk ja järsk igatahes, mandy tuleb tagasi see on enam kui kindel tony saab surma chloe jääb raudselt ellu jack on 50/50 vb lahendatakse nagu pb's, aga samas kui film tuleb, siis kes teab sest sari võiks ikka juurte juurde naasta viimases hooajas sellepärast oligi pb finaal nii stiilne, et niipalju vihjeid alghooaegadele
Party Down 1x10 - Stennheiser-Pong Wedding Reception (9/10)
Season finale, kui nüüd ei eksi. Jane Lynch ei olnud kahes viimases osas, sest tal uus sari tulekul: Glee. Tema asemel siis Stifler's mom... no comments. Nagu spekuleeriti tuli viimases osas Kristen Bell cameo, sest sarja autor ja ka mõned näitlejad olid varem seotud Veronica Mars'ga, mida ise pole veel kahjuks näinud. Nüüd on ametlikult kõik minu jälgitud sarjad puhkusel ja saabki krabada mõned tagantjärgi. Breaking Bad vist esimesena.