Auhinnaline filmimäng
Moderator: Meeskond
Mõtlesin täna nädalavahetuse puhul erandi teha ja pikalt magada, aga miks ahelat lõhkuda. Õppida enam ei jaksa, niisiis otsin ka vastused välja.
Kohe teadsin vaid Watts'i, Murray't ja Cohen't. Keener aga juba leitud, nii et kulgeb sujuvalt.
PS. Comic Sans on jube. Ma päris Ivari mõõdus toda ei vihka, aga wtf teeb professionaalne reklaamiinimene sellise käkiga. Argh.
+Juubel. Jipijei.
Kohe teadsin vaid Watts'i, Murray't ja Cohen't. Keener aga juba leitud, nii et kulgeb sujuvalt.
PS. Comic Sans on jube. Ma päris Ivari mõõdus toda ei vihka, aga wtf teeb professionaalne reklaamiinimene sellise käkiga. Argh.
+Juubel. Jipijei.
Jolt wrote:PS. Comic Sans on jube. Ma päris Ivari mõõdus toda ei vihka, aga wtf teeb professionaalne reklaamiinimene sellise käkiga. Argh.
Lugesin ka tema posti, kusjuures collegehumor on teinud Comic Sans kohta kaks head video: Font Conference ja Font Fight
P.S. ootan veel vastuseid paljudelt.
Kurat, Willisega veel probleemid. Ülejäänud vastused käes.
EDIT: ka Willis leitud pärast pikka pusimist. Ehk sain nüüd kõik täppi.
EDIT: ka Willis leitud pärast pikka pusimist. Ehk sain nüüd kõik täppi.
Last edited by rauls on 24. May 2009, 22:46, edited 2 times in total.
- Spellbound
- Ristiisa

Willis on jah probleemne. Saatsin ära ikkagi. Willis on aga siiani kahtluse all. Ei leidnud lihtsalt klappivat. 7 punkti tuleb vist ära
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Selle vooru tulemusi ootan erilise põnevusega
. Et kas mul õnnestub ka tõusta, olen pikka aega (6 vooru järjest!) 7. kohta jaganud - kaaslasteks mul eerik, LiveForThis ja Spellbound.
Last edited by rauls on 24. May 2009, 23:39, edited 1 time in total.