Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by seeru1980 »

Kui jutt juba Eurovisioni peale läks.Siis minule meeldis kindlasti Eesti, Prantsusmaa ja Soome lood.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Norra oli natuke imelik minu arust. Netis räägitakse, et see on plagiaat ja ma olen nõus sellega. Aga sellegi poolest oli laul enam-vähem hea. Plagiaat. Esimest korda kui kuulasin seda, siis kohe oli peas selline mõte, et nagu oleks seda kuskil veel kuulnud. Nüüd siis tean, see tuttav laul oli Kuldne Trio - "Kaalujälgija"
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Seda, et üks või teine laul plagiaat on, kuuleb igal aastal. Süüdistada võidulaulu on muutunud lausa kohustuslikuks, ei oska enam keegi lihtsalt rõõmus olla ja ilkumist lõpetada.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

No seda küll, aga isegi mulle tundus see laul tuttavana ning sellest nn "kollasest" uudisest sain ma teada, mis laulu see meelde tuletas. Ma arvan, et see uudis polegi nii kollane kui näib :))
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Iga laul on mingi teise lauluga sarnane. Sisuliselt on võimatu luua sellist meloodiat, mis ei sarnaneks mitte ühegi teisega.
Last edited by rauls on 17. May 2009, 23:11, edited 1 time in total.
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Tõepoolest, absoluutselt iga aasta tehakse mingile laulule plagiaadisüüdistus. Ja kui vaadata (kuulata) neid laule, millelt juttude järgi selle aasta võidulaul on maha tehtud- The Killersi "Human", millega ma ausalt öeldes küll erilisi sarnasusi ei suuda leida, aga mis on iseenesest muidugi väga hea variant. Sest ega Norra laulu autorile pähe ei lööks, et see iga päev umbes viielauluse vahega raadiost tuleb. Ja teiseks siis "Kaalujälgijad"- mis esimesele variandile sugugi alla ei jää. Arvatavasti sattuski võidulaulu autor lihtsalt ühel päeval sellise vahva Eesti laulu peale ja mõtles, et "Hm, nii kena laul, teeks ainult uued sõnad."
Erinevaid laule on maailmas miljardeid ja neid kirjutatakse iga päev juurde ning sedasi läheb järjest raskemaks sellise laulu kirjutamine, mis ei sarnaneks absoluutselt ühegi teisega. Mulle isiklikult Norra lugu meeldis, kusjuures kõvasti rohkem kui "Kaalujälgijad" või "Human", nii, et kui tegu oligi plagiaadiga, siis õnnitlen suurepärase saavutuse eest.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

JazZ-, ma olen täiesti nõus sinuga. :)
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

eerik wrote:Kuule hau sa ütle mulle parem, et kui Masters of Cinema "Mad Detective" Blu-ray reliis on number #2 ja "Tokyo Sonata" on number #3 siis mis on number #1?

Nüüd tean. Väidetavalt hoiavad nad #1 mõne erilise filmi jaoks. DVD-ga tegid sama moodi. #1 "Sunrise" anti umbes poolteist aastat hiljem välja kui #2 "The Holy Mountain", umbes samal ajal kui #21 "Punishment Park". Vot nii!
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Halb: Suutsin oma teega täidetud kruusile kuidagi pihta minna ja ajas selle külili. Kuum ja magus jook voolas esmalt mu lauale ja siis hiirele, mobiilile, ipod'le, kolmele energiaauditile (need pean homme õppetooli juhatajate tagastama); muist läks ka laptopi alla, IBM'l on õnneks korralikud jalad. Siis voolas tee üle laua serva ja sealt alla põrandale. Tolle vahemaa kattis see nirisedes mööda sahtlitega seksiooni. Igasse sahtlisse läks ka omajagu palju.
Hea: 1/4 teest jäi veel kruusi, maitses hästi.

Kodus söön vast 75%'l juhtudest arvuti juures. Vahel pudistan küll, aga esimest korda ajasin köögiväliselt joogi pikali. Reeglina ei hoia peale laptopi ja hiire mingit tehnikat laual.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Tunnen kaasa :(
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Kes ütleks, mis on "Sun taam"-i ehk "Mad Detective"-i eestikeelne pealkiri? Seda pole vist Eestis näidatudki? Pöörane detektiiv? Hullumeelne detektiiv?
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Kas kyky89 on kellegi alter ego? Keegi tahtis nalja teha.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

rauls wrote:Kas kyky89 on kellegi alter ego? Keegi tahtis nalja teha.

Ei. 89 peaks olema ikkagi eraldiseisev isik. 98 on Soprano.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kurat ma ei lähe enam kunagi IMDb'sse. Nii debiilsed spoilerid on seal. Näiteks, FAQ, filmi avalehel, üks kolmest küsimusest, mida seal näitab juba spoilerdab ühe karakteri surma ette. Nii m**n asi lihtsalt. Miks seda ei piirata kuidagi või ei lasta selliseid küsimusi avalehele. Jobud!
ImageImageImage
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Jolt, kes su dp-d kaunistab? See tädi on vägaväga tuttav.
Post Reply