Vanilla Sky - ava oma silmad
Moderator: Meeskond
Vanilla Sky
David Aames (Tom Cruise) on muretu poissmees, kes liugleb läbi elu
mängleva kergusega. Kena, rikas ja sarmikas, vahetab ta tüdrukuid kuni päevani, mil
kohtab seda õiget nimega Sofia (Penelope Cruz). Kuid kaotab ta sealsamas, sest teeb
mõtlematu vea. Korraga on mees tõmmatud keerisesse ning pole sugugi selge, kas see,
mida ta kogeb, on reaalsus või hallutsinatsioon. Armastus, viha, unenäod, töö, lõbu,
sõprus ja seks keerlevad Davidi ümber, kui ta nagu mägiraudteel edasi järgmise
käänaku suunas kihutab.
Täielikku tutvustust loe siit.
Vanilla Sky
David Aames (Tom Cruise) on muretu poissmees, kes liugleb läbi elu
mängleva kergusega. Kena, rikas ja sarmikas, vahetab ta tüdrukuid kuni päevani, mil
kohtab seda õiget nimega Sofia (Penelope Cruz). Kuid kaotab ta sealsamas, sest teeb
mõtlematu vea. Korraga on mees tõmmatud keerisesse ning pole sugugi selge, kas see,
mida ta kogeb, on reaalsus või hallutsinatsioon. Armastus, viha, unenäod, töö, lõbu,
sõprus ja seks keerlevad Davidi ümber, kui ta nagu mägiraudteel edasi järgmise
käänaku suunas kihutab.
Täielikku tutvustust loe siit.
- LiveForThis
- Ristiisa

-
Immagination
- Sõrmuste Isand

- Spellbound
- Ristiisa

LiveForThis wrote:Hispaania originaal oli hulga parem.
Meeldis mullegi Hispaania versioon rohkem
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Karoliina23
- Batman alustab

Ausalt, kui ma seda filmi nägin, just nimelt nägin, mitte ei vaadanud, kui jõudis kätte lõputiitrite aeg ... oli minu peas ainult lause :"Mis just juhtus?"
keegi sõitis liftiga kõrgele, keegi lamas kõnniteel ja keegi oli hüpnoosi all. Ma ei saanud suht midagi aru, uuesti vaatama ka ei hakka, sest selleks oleks mul ilmselt vikipeediat või veel parem lihtsalt google.com'i vaja
keegi sõitis liftiga kõrgele, keegi lamas kõnniteel ja keegi oli hüpnoosi all. Ma ei saanud suht midagi aru, uuesti vaatama ka ei hakka, sest selleks oleks mul ilmselt vikipeediat või veel parem lihtsalt google.com'i vaja
-
PisikeK2tuu
- Teadmata kadunud