Rassism

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

september
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Rassism

Post by september »

Tean, et foorumis on rassism keelatud, aga ega ma kedagi söimama ei hakka, eksole.

Lihtsalt huvitas, et mida te rassismist arvate? Kas söna 'neeger' on solvav? Kui suurte eelarvamustega te inimeste suhtes olete & kas nö venelasi on Eestis liiga palju? lihtsalt selline huvitav diskussioon.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Mis selle diskussiooni eesmärk sul on? :)) niisama küsin, äkki teed mingit uurimistööd või mis...
september
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by september »

ei tee. viimasel ajal on lihtsalt kuidagi aktuaalne olnud & tähele pannud, et eestlased on ikka suhteliselt suured rassistid. vbla ma kujutan seda endale ette ka.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Tõsi, on küll. Ise rassist ei ole, sest arvan, et see on igatepidi eetikavastane. Endal palju teisest rassist sõpru kah, nii, et igatepidi antirassist.
ImageImageImage
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Ei ole rassist. Ei mõista ka inimesi, kes teisi inimesi erineva nahavärvi pärast diskrimineerivad. Mõttetu lihtsalt.

Rassism jalgpallis, mille tagajärel mängija tahab platsilt lahkuda

Rassismiga tuleb meelde tegelt ka South Parki "Hey, there's that niggerguy"-osa.
Trash
Ristiisa
Ristiisa

Post by Trash »

Rassism on noor sõna mida NWO poliitkorrektsuse poliitikast lähtuvalt õpetatakse tänapäeva teismelist varajases eas kõlksutama ilma, et ta mõtleks kaugemale, prooviks aduda sõna nigger ( või selle sõna tosinate vendade ) taha. Pigem lükata koheselt alarm tööle, muidu näitab keegi veel näpuga, et oled rassismi sümpatiseerija ja seda isegi juhtudel kui jutt käib mustanahaliste krimistatistikast või loomulikust IQ tasemest võrreldes valgenahalisega.

Kolmekümneneljandaks eluaastaks on mul kogunenud juba pisikübeke elutarkust ja see hoiatab mind multikultuurset tulevikuühiskonda tõsiselt võtmast. Mitmed mu enda tähelepanekud süvendavad skepsist ning ma usun, et eelarvamused on inimese loomulik kaitse ja tolerantsus isikupära hävitaja. Julgen öelda, et eluterve ja maalähedane tarkus on tihti uues uljas maailmas ümber nimetatud rassismiks.

Kolm küsimust:

1. Soomes korraldati vähemustele oma Eurovisioon, et nad ei tunneks end väljajäetuina kuna nende laulud päris Eurovisiooni eelvooru ei suutnud pääseda. Kas see on rassism kuna distanseerib neid veelgi enam tavasoomlastest luues neile oma kinnise festivali ja andes märku, et nagunii te lõõritused õigele Eurovisioonile ei sobi või on tegu tõeliselt altruistliku kultuuriabistamisega?

2. Kas Viru tänaval kerjavad ja trääskaupa pakkuvad mustlased aitavad eesti kultuuriruumi koloriitsemaks muuta?

3. Kas ajalehes avaldatud kriminaalstatistika kus 30% venerahvusest elanikkonna puhul on venerahvusest eluaegseid vange umbes 75% ja venerahvusest karistatud pedofiile umbes 60%, rahvusliku vaenu ja russofoobia õhutamine?
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Luc »

Rassist küll ei ole, aga venelaste kohta on küll eelarvamusi. Kuid väga tõsiste teemade korral neid ei diskrimineeri.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Sõna 'neeger' ei oma eesti keeles halvustavat tähendust.

Olen immigratsiooni (samuti ka emigratsiooni) vastu, olgu selleks siis asiaadid, negriidid, aborigeenid, indiaanlased, europiidid või kes iganes. Eestimaa on minu nägemuses eestlastele. Samas ei suhtu ma negatiivsetelt nendesse siin elavatesse mitte-eestlastesse, kes suudavad eestlasi, eesti kultuuri ja keelt austada ning on viimase ka selgeks õppinud.

Ei pea ennast rassistiks ega natsiks ega ka fašistiks.
september
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by september »

Eestimaa on ju nii pisike ja rahvast vähe. Ma ise arvan, et see rassism ja fašism on meie loomuses. Kaitseinstinkt vöi midagi.

Minul ei ole midagi neegrite vastu, sest üldiselt nad kas on turistid vöi oskavad eesti keelt. Venelaste vastu, kes meie kultuuri ei austa ega selle vastu huvi tunne, on ka mul oma arvamus. Nad tömbavad ka oma rahvale sellega halva maine peale.
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Ei mõtle rassismi pealegi. Inimene on inimene. Jobusid on igast rahvusest ja rassist.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Level wrote:Jobusid on igast rahvusest ja rassist.

QFT
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Tavamõistes ma olen igatipidi rassist, ei salli ühtki mustperset, immigratsioonist rääkimata, jälestan pedesid, kannan Thor Steinarit, huvitun natsisaksa ajaloost jne. Samas ei poolda ma sellesuunalist vägivalda.

Üleüldse, mis komme see on, et surutakse inimestele peale sallivust, võrdsust, miks ma ei või neegreid, pedesid mitte sallida, kuni sellega ei kaasne vägivalda, minu oma asi. Samuti ei eeldaks ma kuskile Indiasse, Iraani sõites, et mul oleks samad õigused, mis neil.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Ei ole rassist, meeldivad igas rahvused inimesed, lisaks geid ja avatud mõttemaailmaga inimesed.

Rassistid on tavaliselt väga lapseliku ellusuhtumisega, ning neil on teatud kompleksid või hirmud, mis on ainult nendes kinni.
Samas seda ma mõistan, et meestele geid ei meeldi/ neid vihkavad.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Täiesti ükskõik, kuidas oma elu elab gei, neeger või venelane. Kui nende tegemised minusse ei puutu, las nad olla.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Luc wrote:Rassist küll ei ole, aga venelaste kohta on küll eelarvamusi. Kuid väga tõsiste teemade korral neid ei diskrimineeri.

Mul on umbes sama teema. Lihtsalt mõned venelased on ikka nii ülbed, mul just viimati oli üks intsident, kus üks täiesti ülbe venelane hakkas ühe mu sõbraga tõuklema ja mul on neid "kogemusi" veel olnud elu jooksul... Aga need mitteülbed venelased on ikka täitsa normaalsed, mul on isegi paar vene rassist sõpra ja nad on täiesti normaalsed. :))
Post Reply