Surnud lumi
Moderator: Meeskond
Surnud lumi
Surnud lumi
Dead Snow (Død snø) (2009)
Kaheksa meditsiinitundengit otsustavad lihavõttepühad mägedes veeta. Seal olles kohtavad nad veidrat matkajat, kes räägib hirmutava loo Teise maailmasõja ajal mägedes surnuks külmunud natsidest. Veidi hiljem leiavad noored oma mägimajast natsidele kuulunud varanduse, mida viimased peagi zombidena tagasi nõudma tulevad.
Loe täielikku tutvustust siit
Dead Snow (Død snø) (2009)
Kaheksa meditsiinitundengit otsustavad lihavõttepühad mägedes veeta. Seal olles kohtavad nad veidrat matkajat, kes räägib hirmutava loo Teise maailmasõja ajal mägedes surnuks külmunud natsidest. Veidi hiljem leiavad noored oma mägimajast natsidele kuulunud varanduse, mida viimased peagi zombidena tagasi nõudma tulevad.
Loe täielikku tutvustust siit

Sellised pildid kohe kisuvad vaatama!
Last edited by Soprano on 08. March 2010, 01:28, edited 1 time in total.
- Spellbound
- Ristiisa

Pole ammu nii palju südamest naernud. Valdavalt väldin uuema aja erinevaid põhiliselt gore'il baseeruvaid nn õudukaid, nimetatud zanr pakub mulle meelelahutust harva, aga see film oli erand. Arusaadavatel põhjustel ei võta film end sugugi tõsiselt, mis antud juhul andis tegijatele ikka hulga vabadust juurde. Naerda saab enda ribadeks, kill'id on vahvad ja natsizombid näevad sitaks badassid välja. 8/10
Hehh.. überfilm..
11/11
11/11
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
http://realmnc3.blogspot.com/
http://realmnc3.blogspot.com/
Kui ma filme vaatan ja ajaviiteks enda peas punkteikesi neile samal ajal panen, siis ei saa ma hinnata ainult visuaalset poolt vaid hindan ka soundträcke ning nende kombineerimist kinolinal/ekraanil toimuvaga. Põgenemine Natsizombide eest Edvard Griegi In The Hall of the Mountain Kingi taustal ütleb vast kõik. (y) =) 9/10
- Spellbound
- Ristiisa

Info on Sõpruse kodulehel, PÖFFi avafilm jõuab samuti sealsele ekraanile 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1