Auhinnaline filmimäng
Moderator: Meeskond
Päris konkreetne mäng. Muidu igasuguste mälumängu puhul on pea' et alati wiki abiks, kui pole teemaga kursis, aga siin ikka eriti ei leiuta. Kas teab või ei tea.
Vist on mingeid päris mahukaid posterilehti, mida saaks läbitöötada aga ei kujuta ette, et kellelgi oleks selline fotopea (ja muidugi, niivõrd palju üleliigset aega).
Vist on mingeid päris mahukaid posterilehti, mida saaks läbitöötada aga ei kujuta ette, et kellelgi oleks selline fotopea (ja muidugi, niivõrd palju üleliigset aega).
Jolt wrote:Päris konkreetne mäng. Muidu igasuguste mälumängu puhul on pea' et alati wiki abiks, kui pole teemaga kursis, aga siin ikka eriti ei leiuta. Kas teab või ei tea.
Tuleb meelde, kuidas ma nt. mõnes filmimängus http://www.imcdb.org/ läbi kammisin, kuid esmalt tuli muidugi auto mark kindlaks teha, mille jaoks tuli autogurmaanidest tuttavatelt nõu küsida, sest ise ei jaga ööd ega mütsi ses vallas. Sama diil käis ka nt. helikopterite kohta.
Higistasin mis ma higistasin nende vastustega, aga lõpuks vist ka võitsin mängu... Aeg ja tahtmine mängib suurt rolli. Samas mulle on lapsest saati mõistatused meeldinud.
Nagu doup'ga, esimene doos oli praktiliselt tasuta. Nüüd on nina purune ja ei oska midagi enam peale hakata.
Tegelikult, teine on selge. Esimene aga ajab juhtme täitsa kokku. Ma olen suht kindlalt seda posterit näinud ning aiman - enda meelest - vähemalt žanrit, kuid konkreetsemaks ei suuda asja mitte mingi valemiga kruttida. Ja nüüd ei saa ma muidu, kui et pean seda terve päeva töö kõrvalt otsima.
Tegelikult, teine on selge. Esimene aga ajab juhtme täitsa kokku. Ma olen suht kindlalt seda posterit näinud ning aiman - enda meelest - vähemalt žanrit, kuid konkreetsemaks ei suuda asja mitte mingi valemiga kruttida. Ja nüüd ei saa ma muidu, kui et pean seda terve päeva töö kõrvalt otsima.