Transformerid: Langenute kättemaks
Moderator: Meeskond
Transformers: Revenge of the Fallen
Sam Witwicky ("Shia LaBeouf") avastas midagi Transformerite päritolu ning ajaloo kohta Maal. Deceptioncon -ide jõud naasevad Maale, et võtta Sam kinni, et saada temalt see informatsioon. Inimkonna päästmiseks ühineb missiooniga Optimus Prime, kes esindab rahvusvahelist armeede liitu teiseks eepiliseks sõjaks.
Täielikku tutvustust loe siit.
Transformers: Revenge of the Fallen
Sam Witwicky ("Shia LaBeouf") avastas midagi Transformerite päritolu ning ajaloo kohta Maal. Deceptioncon -ide jõud naasevad Maale, et võtta Sam kinni, et saada temalt see informatsioon. Inimkonna päästmiseks ühineb missiooniga Optimus Prime, kes esindab rahvusvahelist armeede liitu teiseks eepiliseks sõjaks.
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Apophis on 02. May 2009, 12:46, edited 1 time in total.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
- LiveForThis
- Ristiisa

Second that tolle tooni kohta... peale teaserit ja kogu seda "empire strikes back'ga" paralleeli tõmbamist olin suhteliselt positiivselt meelestatud. Aga see esimene stseen on täitsa valus (toda sai (saab?) pikemalt, põhjalikumalt ja more sucky'malt näha Bay kodukalt. Nutt ja hala = aknapesuvedelik, pfffffffffff).
Lisaks need kaks väikest comic relief transformerit ja iba selle kohta, et see kord peeratavad suured CGI karakterid heitgaase ja whatnot... argh. Bay vist ikkagi ei saanud aru, et mida rahvas nõudis, kui rääkis et robotid võiks rohkem suhelda. Eelmise osa k***v Bumblebee oli kõige ebavajalik hetk.
Võibolla on see halb komöödia filmi peale siiski piisavalt ühtlaselt jaotatud ja suudab tolle ilma liigselt morjendumata alla neelata. Teaseri järgne YEAH! emotsioon on igatahes kadunud. Gritty as a heart bear, with lasers.
Lisaks need kaks väikest comic relief transformerit ja iba selle kohta, et see kord peeratavad suured CGI karakterid heitgaase ja whatnot... argh. Bay vist ikkagi ei saanud aru, et mida rahvas nõudis, kui rääkis et robotid võiks rohkem suhelda. Eelmise osa k***v Bumblebee oli kõige ebavajalik hetk.
Võibolla on see halb komöödia filmi peale siiski piisavalt ühtlaselt jaotatud ja suudab tolle ilma liigselt morjendumata alla neelata. Teaseri järgne YEAH! emotsioon on igatahes kadunud. Gritty as a heart bear, with lasers.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

No see treila, mis Cinamonis enne Wolverini tuli tekitas mul küll päris mitu sirget karva selja peale. Jah, tunnistan ausalt, et mulle Transformers'i esimene osa meeldis (ostsin isegi DVD). Mulle meeldib kui asju tehakse suurelt ja asju lõhutakse suurel. M. Bay paraku oskab seda minu meelest päris hästi. Mingile "inner childile" minus väga meeldib see igatahes.
Kindel kinnominek:)
PS! Nõustun eelneva sõnavõtuga k****a Bumbelbee koha pealt
Kindel kinnominek:)
PS! Nõustun eelneva sõnavõtuga k****a Bumbelbee koha pealt
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.