X-Meeste algus: Wolverine
Moderator: Meeskond
X-Men Origins: Wolverine (2009)
Kiskjalik ja meeletu Wolverine (Hugh Jackman) on olnud alati üks koomiksimaailma armastatumatest kangelastest, kelle vägivaldset minevikku on varjutanud tänaseni saladuseloor. Nüüd aga saab vaataja osa tema keerulistest suhetest vanema venna Victor Creedi ehk Mõõkhambaga (Liev Schreiber) ning esimesest kokkupuutest kurikuulsa Relv X programmiga, mida juhatab vahendeid valimata oma eesmärgi poole pürgiv kolonel Stryker (Danny Huston). Viimase julmad sammud mõjutavad Wolverine'i tulevikku rohkem kui miski muu...
http://www.forumcinemas.ee
Loe täielikku tutvustust siit
X-Men Origins: Wolverine (2009)
Kiskjalik ja meeletu Wolverine (Hugh Jackman) on olnud alati üks koomiksimaailma armastatumatest kangelastest, kelle vägivaldset minevikku on varjutanud tänaseni saladuseloor. Nüüd aga saab vaataja osa tema keerulistest suhetest vanema venna Victor Creedi ehk Mõõkhambaga (Liev Schreiber) ning esimesest kokkupuutest kurikuulsa Relv X programmiga, mida juhatab vahendeid valimata oma eesmärgi poole pürgiv kolonel Stryker (Danny Huston). Viimase julmad sammud mõjutavad Wolverine'i tulevikku rohkem kui miski muu...
http://www.forumcinemas.ee
Loe täielikku tutvustust siit
No mina ei tea. Mulle sattus selline prosta versioon. Paljud arvutiefektid (kui Logani vend ta liikuvale rekkale viskas, oli Logani asemel palkidel hoopis mingi helehall inimesekujutis; mutantide saar oli ka vahepeal umbestaoline) olid näha, paaris kahes kohas oli isegi lõikamiskoht hästi näha. Lõpupoole oli ühel stseenil remarkki peal.
Ja peale selle, ei meeldinud see film mulle. Teised X-meeste osad meeldivad rohkem.
Ja peale selle, ei meeldinud see film mulle. Teised X-meeste osad meeldivad rohkem.
HalfTaken wrote:No mina ei tea. Mulle sattus selline prosta versioon. Paljud arvutiefektid (kui Logani vend ta liikuvale rekkale viskas, oli Logani asemel palkidel hoopis mingi helehall inimesekujutis; mutantide saar oli ka vahepeal umbestaoline) olid näha, paaris kahes kohas oli isegi lõikamiskoht hästi näha. Lõpupoole oli ühel stseenil remarkki peal.
Vabandust.. aga.. kas sa oled idioot? See on lekkinud lõpetamata versioon sellest filmist. Täielikult viimistletud kujul jõuab see kinodesse järgmise kuu algul.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Käisin täna vaatamas. Näitlemine oli natukene plastikust, kuid ei häirinud NII väga. Effektid olid väga ägedad ja ütlen ausalt, et I pity every fool who downloaded sh**y workprint version.
Kokkuvõttes, üllatavalt hea. Ei midagi väga hingele, kuid korralik meelelahutus äksisõpradele
Kokkuvõttes, üllatavalt hea. Ei midagi väga hingele, kuid korralik meelelahutus äksisõpradele
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Filmil iseenestest polnud väga viga, näiteks nagu varemgi mainitud, olid seal päris head efektid. Lihtsalt vahepeal tundub mulle veidi tobedana, et kui mingil filmil on kassaedu, siis tehakse sellele nii palju järgesid kui võimalik ja kui lõpuks nendest ei õnnestu enam mingit erilist storyline'i välja pigistada, siis tehakse eellugu.
6/10
6/10
- LiveForThis
- Ristiisa

X-Mehed nagu X-Mehed ikka.
Wolverine sünniloona töötas film hästi ja sai ka targemaks Strykeri suhtes.
Veidi silmariivav uhkeldav action, aga muidu igati efektne tulemus.
Erinevate tegelaste ekraaniaeg oli häirivalt lühike.
Logan ja Victor sobisid kui sukk ja saabas. Shreiber veel eriti, Jackmanist rääkimata.
Jääb alla triloogiale, mis ei olnud niivõrd actionile rõhutatud, aga muidu täitsa tip-top. Deadpool oli üllatavalt lahe ebard.
8/10
Wolverine sünniloona töötas film hästi ja sai ka targemaks Strykeri suhtes.
Veidi silmariivav uhkeldav action, aga muidu igati efektne tulemus.
Erinevate tegelaste ekraaniaeg oli häirivalt lühike.
Logan ja Victor sobisid kui sukk ja saabas. Shreiber veel eriti, Jackmanist rääkimata.
Jääb alla triloogiale, mis ei olnud niivõrd actionile rõhutatud, aga muidu täitsa tip-top. Deadpool oli üllatavalt lahe ebard.
8/10
- LiveForThis
- Ristiisa

Siiski võtsin punkte maha, sest ajutine hetkemeeldivus on nüüdseks kadunud ja järele mõelda ning võrdlusi teha sai kaua.Kehvakene teine, aga siiski hea.
6,5/10
6,5/10
- Spellbound
- Ristiisa