Robert wrote:Ohh..ega nüüd mingi suvalised flash multikad ei tõesta, et vaimud on olemas. Ma vaatasin seda multikat, kus põrandale hakkasid ilmuma näod. No kamoon. Sellist s_tta pole ammu näinud. Ajaviiteks võib neid jah vaadata, aga nüüd mõelda, et need on päriselt juhtunud.. :lol:
Ma väga kahtlen kas sa ikka vaatasid neid videoid,sest need ei ole suvalised flash multikad,aga ok see on igaühe enda asi kas ta usub või mitte
Robert wrote:Ohh..ega nüüd mingi suvalised flash multikad ei tõesta, et vaimud on olemas. Ma vaatasin seda multikat, kus põrandale hakkasid ilmuma näod. No kamoon. Sellist s_tta pole ammu näinud. Ajaviiteks võib neid jah vaadata, aga nüüd mõelda, et need on päriselt juhtunud.. :lol:
Ma väga kahtlen kas sa ikka vaatasid neid videoid,sest need ei ole suvalised flash multikad,aga ok see on igaühe enda asi kas ta usub või mitte
Ennem flashi algust tuli ette umbes selline tekst: "JKCinemas ei vastuta, et see materjal on õige" jms. See ongi vaataja enda otsustada, kas aetakse paska või on tõesti paranormaalsed nähtused.
Raudselt kõige usutavam sait mis leidnud olen http://theshadowlands.net/ghost/ kui nii palju lugusid juba on, siis peab ometi neil mingi tõepõhi all olema.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Kunagi jooksis ETV'st üks dok-film mis rääkis inimeste surmajärgsestest kogemustest. Mingi kamm igatahes oli, et ajust mingi ainekogu väljub vms.., et see tegi võimalikuks inimestel end operatsioonilaual elutuna lebamas näha. Enivei mina ei suuda seda asja ilusasti seletada, aga kes seda vaatab, see imestab .
Gerbil wrote:Kunagi jooksis ETV'st üks dok-film mis rääkis inimeste surmajärgsestest kogemustest. Mingi kamm igatahes oli, et ajust mingi ainekogu väljub vms.., et see tegi võimalikuks inimestel end operatsioonilaual elutuna lebamas näha. Enivei mina ei suuda seda asja ilusasti seletada, aga kes seda vaatab, see imestab .
Jah, olen lugenud sellistest asjadest. Üks naine oli peaaegu surmasuus ja kui ta lõpuks elustati siis ta rääkis kuidas ta käis haiglas ringi ja mis ta seal nägi kõik. Päris veider asi igatahes. Kui keegi teab sellist raamatut nagu "1000 hämmastavat juhtumit" siis seal on päris palju vaimudest ja paranormaalsetest nähtustest.
Ma arvan, et te olete liiga palju õudukaid vaadanud. Ma ise ei oskagi öelda, et kas nad on või mitte. Internetis paaris kohas olen näinud tõelisi pilte kummitustest. Samas olen lugenud seda raamatut, mida keegi enne mainis. "1000 hämmastavat juhtumit" vms. Kahtlane värk igastahes...