Tõsi ta on, et Prison Break on oma võlu kaotanud. Tõeliselt pingeline oli vaid esimene hooaeg. Eelmist hooaega vaatasin ma juba isegi poole silmaga ja kui see ka esimeste episoodidega üllatada ei suuda siis mul ka neist ükskõik. Ma loodan, et Heroes saab oma touchi tagasi.
24 on minu jaoks see 6ige. Ei ole paremat seriaali kui see. Nii naelutav on see teleka ette, et seda lihtsalt peab mingi 4 osa kaupa vaatama. Season 5 on kohe-kohe l2bi ja siis kohe season 6 kallale, et season 7 tulekuks valmis olla...
Muidu meeldib veel teisi seriaale ka vaadata, kuid kui lemmikust r22gime, siis see on see..
Kindlasti On Prison Break minu silmis alati number 1. Jah, esimene hooaeg oli see tipp ja ka teine oli veel aga siis hakkas kuidagi lahjemaks jääma. Scofieldi geniaalseid plaane oli vähem Kõige rohkem võlubki seriaali juures geniaalsus, fänn ma olen, ja fänniks ma jään
Kui olen siia juba oma lemmikseriaalid pannud,võtke teadmiseks need on muutunud nagu minu eelistused. 1. 24(pole midagi teha, lihtsalt super minu jaoks) 2. Stargate SG-1 ( Best ) 3. Heroes 4. Top Gear. 5. JAG 6. Navy CIS 7. The Unit 8. The Simpsons 9. CSI: Miami Nagu näha läheb list pikaks, kuid need on põhilised millega olen viimasel aja tegelenud.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Amanda Tapping'u uus seriaal "Sanctuary" on ka tasemel. Olles tervet esimest hooaega näinud, võin vabalt öelda, et kõik osad on väga head. Hämmastav, kuidas enamus ruumidest on tegelt arvutiga tehtud. Tehnikaajastu rocks.
+ Naiste mõrvaklubi NCIS kriminalistid A-Rühm Walker-Texase korravalvur C.S.I kriminalistid C.S.I Miami C.S.I New York Päästja koolikell Dexter Top Gear Dr.House Grey Anatoomia Beverly Hills 90210 Ally McBeal Seks ja Linn Melroce Place Võluvägi
Neid on kindlasti veel aga ei tule korraga meelde.