Minu verine valentinipäev 3D
Moderator: Meeskond
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Kodus telerist tavalise 2D-na ei viitsiks never-ever seda filmi vaadata. Kinos 3D-na pakkus aga "My Bloody Valentine" päris hea elamuse. Isegi sai blogis sellest kirjutatud: 6,5/10
...
Mõrvad ruulisid, naersin iga kord kõvasti, kui kirkaga läbi silma, lõua või mille iganes virutati. 3D-d kasutati kõikmõeldaval moel ära nt. lendav kirka või sihtiv püssitoru. Ühe kuuli teekonda näitas aegluubis u. nii nagu Wanted's ja sel hetkel mõtlesin, kui awesome oleks Wanted 3D-s olnud! 3D seks polnud midagi erilist, sest a) kaamera näitas põhiliselt igavaid üldplaane ja b) seksijaks oli vist filmi koledaim tädi.
7/10
"My Bloody Valentine'i" läksin vaatama tegelikult rohkem Jensen Ackles'i, kui filmi enda pärast. Ja ausalt öeldes mingit erilist 3D-efekti ma sellest küll ei saanud, lihtsalt pea hakkas vahepeal ringi käima. Parema meelega oleksin seda üldse ilma selle 3D asjanduseta vaadanud. Kuni viimase pooltunnini olin ma arvamusel, et raha sai täiesti mõttetult raisku lastud, kuna film iseenesest polnud eriti huvitav ja Jensen Ackles ei paistnud ka tõepoolest millegi väga erilisega silma. Aga viimased pool tundi tõstsid filmi minu silmis päris mitu punkti.
5/10
5/10
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Re:
Ralf wrote:Hei, Soprano, mina olen F. Forza on... midagi muud.
Ahnepäts, üks lühend võib mitmele kehtida. Nüüdseks oled sa enivei rohkem olnud Ralf kui Fletcher, amirait? Ja ma olen jällegi Forza/Forzelius olnud kauem kui mõni muu nick.
Film ise oli ok, peab tunnistama, et lõpu pooltund, nagu Jaz mainis, oli punkte tõstev. Ma olin enne toda juba üsna lootust kaotamas, et kas tõesti nõnna igav ja halp thriller peab jääma Jenseni üheks väheseks tuntumaks kinosoorituseks.
Spoiler :

Re: Minu verine valentinipäev 3D
2009. aastal vaatasin "Minu verise valentinipäeva" treilerit, aga kinno minemiseks olin liiga väike. Viis aastat hiljem nägin selle lõpuks kolmedimensioonilisena ära ja tuleb tunnistada, et 2D-vaatamised on tõepoolest tunduvalt igavamad olnud. Film on endiselt parajalt idiootne, ehkki tabasin end mõttelt, et kui selline slasher oleks ilmunud tänavu ja praegusel õudukamaastikul, oleks seda vastu võetud kordades positiivsemalt. 2009. aastal jäi see lihtsalt õnnetult eelmise kümnendi uusversiooni-vaimustuse üheks nõrgemapoolseks esindajaks. CGI-gore kriipis küll mõnel hetkel silma, aga vähemalt oli üritatud rohke verega õudusfänni vajadusi rahuldada, nii et kiitus sellegipoolest.
Pole Jensen Acklesit kuskil mujal näinud, aga tekkis küsimus, et kas ta näitlebki nii? Terve filmi tundus, nagu ta üritaks kõigest väest Hasselhoffi jäljendada, jättes sealjuures veelgi naeruväärsema mulje kui Hoff ise.
Spoiler :
Pole Jensen Acklesit kuskil mujal näinud, aga tekkis küsimus, et kas ta näitlebki nii? Terve filmi tundus, nagu ta üritaks kõigest väest Hasselhoffi jäljendada, jättes sealjuures veelgi naeruväärsema mulje kui Hoff ise.