Teadmine

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Teadmine

Post by Zinera »

Teadmine
Knowing

1958. aastal, ühe algkooli avatseremoonia osana, lastakse lastel joonistada nende nägemus tulevikust ja pannakse kõik pildid ühte kapslisse, et kunagi see siis avada. Kuid üks tüdruk kirjutab oma paberi täis müstilisi juhuslikke numbreid...
Viiskümmend aastat hiljem uurivad sama kooli õpilased minevikus jäetud tuleviku pilte ning numbritega paber satub Caleb Myles'i kätte. Kuid poisi isa professor Ted Myles (Nicolas Cage) teeb jahmatava avastuse - kõik numbrid lehel tähistavad viimase viiekümne aasta kuupäevi,kellaaegu ja koordinaate, mil toimusid katastroofilised sündmused. Kui John uurib veelgi numbrite jada, avastab ta, et numbrid ennustavad kolme lisa sündmust - viimane neist vihjab globaalsele katastroofile ja kuidagi hõlmab Ted'i ja tema poega. Kui Ted'i katsed võimudele katastroofist teatada ebaõnnestuvad, üritab ta ise vältida katastoofi toimumist. Diana Whelan'i (Rose Byrne) ja Abby Whelan'i ennustuse joonistanud lapse tütre ja tütretütre abiga, asub Ted ajaga võitlema, et päästa maailma katastroofist.

Täielikku tutvustust loe siit.
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Tundub, et tuleb midagi head jälle Alex Proyasi käe alla ja Caget pole juba ammu kuskil näinud. Bankok Dangerous siiani nägemata.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Spellbound wrote:Bankok Dangerous siiani nägemata.

Jäta see vahele, kui pole Nexti või Ghost Riderit näinud, siis jäta need samuti vaatamata..
ImageImageImage
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Pole ka Bangkoki näinud, aga see eest Next ja Ghost Rider nähtud.
Next kõlbas kah. Suhteliselt tavaline, aga siiski pakkus huvi.
Ghost Rider aga oli liigselt mustvalge ja lapsik.

Bangkokist siiani ainult halba lugenud ;-) Nii et vist ei hakka minagi end vaevama millegiga, mis vaatamist väärt ei ole.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Viimased aastad pole Nic'ile eriti häid projekte toonud.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Mull meeldisid Next ja Ghost Rider....ma olen suht kindel, et meeldib ka see, kui jälle mignit igavat lõppu ei tule ;-)
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Forza wrote:
Jäta see vahele, kui pole Nexti või Ghost Riderit näinud, siis jäta need samuti vaatamata..

Next oli hea aga Ghost Rider jättis väga külmaks
LEVEL 1
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

SPOILER...

Image
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Zinera wrote:Mull meeldisid Next ja Ghost Rider....ma olen suht kindel, et meeldib ka see, kui jälle mignit igavat lõppu ei tule ;-)

Pakun on see film on taseme poolest umbes samasugune, kui need 2 nimetatut. Kellele tähendab see head, kellele halba, see on omaette küsimus.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

rauls wrote:
Zinera wrote:Mull meeldisid Next ja Ghost Rider....ma olen suht kindel, et meeldib ka see, kui jälle mignit igavat lõppu ei tule ;-)

Pakun on see film on taseme poolest umbes samasugune, kui need 2 nimetatut. Kellele tähendab see head, kellele halba, see on omaette küsimus.

Kohe kindlasti mitte sama kui need. Ghost Rider oli täielik rämps, Next pole näinud. Knowing lavastaja on ikkagi Alex Proyas, lõpu twist pidi olema väga hea. /Filmcast arutas sellest üle 1h, mida kohe pärast ise nägemist kuulama asun.
http://slashfilm.com/filmcast/?p=115
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Samas näiteks spill.com vennad teevad filmi täiega maha (kasutasid palju sõna "boring"). Nende jaoks on see Some Ole BullS**t. Minus igatahes "Knowing" ei ärata absoluutselt mingi huvi üles. Tundub olevat tavaline mage kassahitt millesuguseid kõriauguni nähtud.
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

film ei olnud kindlasti halb. Väga meeldis ststeen lennuõnnetusest: kinos oli see äraütlemata efektne.

6/10
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Kas Universum on seaduspärane (ette määratud) või juhuslik? Saan selle kohta tuua näite samast päevast, kui kinno läksin. Teate kindlasti omast käest neid juhtumeid, kui "põrkate" tänaval möödakõndiva inimesega kokku. Jääte seisma ja proovite mõlemad ühelt poolt ja teiselt poolt mööda minna. Minu juhtumi tegi seekord koomiliseks, et ühel pool oli maja sein ja mõlemad tahtsime alguses majapoolsest "august" mööda minna. Nii jäimegi paariks sekundiks näod vastamisi seina äärde seisma, et kumb siis läheb teiselt poolt mööda - mina lõpuks. Parandage kui eksin, aga kokkuleppimata reegel ütleb, et mööduja jääb sinu vasakule käele... Filmi põhjal tekib nüüd küsimus, kas see "kokkupõrge" oli juhuslik või ette määratud.
...

8/10
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Tõesti hea. Lõpp on jahmatama panev. Huvitavaid mõtteid tulvil ja väga intrigeeriva lõpuga õuduselementidega sci-fi hävingufilm.
LEVEL 1
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Pikemalt ka 8/10
LEVEL 1
Post Reply