Tuulepealne maa

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

eerik
Ristiisa
Ristiisa

Tuulepealne maa

Post by eerik »

Tuulepealne maa
Tuulepealne maa (2008)

Loo keskmes on kaks perekonda, Läänemaal asuva Roo kaluritalu pere ning Tallinna prominentse advokaadi Kallase perekond. Neist omakorda keskseimad on Toomas Roo ja Indrek Kallaste, põlvkonna- ja koolikaaslased ning Vabadussõja relvavennad.
Ülekantud mõttes kajastavad nende elusündmused, mehekssaamine, perekondlikud probleemid jms Eesti ühiskonna elukäiku kahe maailmasõja vahel.

Loe täielikku tutvustust siit
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Olen seda juba aasta algusest saadik oodanud ja loodan, et tuleb kvaliteetne miniseriaal nagu "Wikmani poisid".
dissolved girl
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by dissolved girl »

Eesti Päevalehest lugesin, et esimene osa etv-s 9. oktoobril.
Ootan juba. :P
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

uussaabas0
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by uussaabas0 »

Meie ajaloo õpetaja soovitas vaadata ja need kes ära vaatavad pidid saama viie. Algul olingi siis hinde peal seda vaatamas ja ütleks kui ära vaatasin, et pole sel häda midagi, täitsa vaadatav asi ja vaatan ka kindlasti järgnevaid osasid.
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by hullmees »

minu meelest ei ole eriti huvitav
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by seeru1980 »

Isiklikult mulle see sari ei meeldi, lihtsalt kuidagi imal on see sari.
Last edited by seeru1980 on 01. November 2008, 16:29, edited 1 time in total.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

seeru1980 wrote:Isiklikult mina seda sari meeldi, lihtsalt kuidagi imal on see sari.

Kuidas nüüd selle lause esimesest poolest aru saada?
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Hea sari tegelikult. Veidi kohmakas on nooremate näitlejate esitus, aga nüüd kui ma olen kõiki osi näinud, olen juba päris hästi sisse elanud.
Ja mis kõige parem- Metsatöll ees ja taga :))
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Ise vaatasin ETV pealt kogu sarja algusest lõpuni ära. Esimesed osad olid kuidagi kohmakad, aga poole pealt läks juba enam-vähem heaks. Lõpuosad juba meeldisid väga. Soovitan kõigile, missiis et paljud siin foorumis on sarja kõvasti maha teinud!
ingrids
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by ingrids »

kõige parem eesti sari, mida minu silm on näinud. kui etv peal jooksis, siis kõik ütlesid, et nii hea ja vaata ka, aga kuna ma esimesi osi ei näinud, siis keeldusin poole pealt vaatamast ja mõtlesin, et ootan kuni kordused tulevad. aga siis pani etv kõik osad kodukale üles ja ma vaatasin kahe ja poole päevaga kõik järjest ära. superluks
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Olen nüüd olude sunnil poolenisti vastu tahtmist pidanud veel paar episoodi ära vaatama. Lühidalt öeldes: viletsalt kirjutatud, ebausutavalt näideldud, süžeeauke täis. Ja kes tänapäeval üldsegi 4:3 aspect ratioga materjali toodab? Värve oleks võinud ka veits kohendada. Kui kõik eelnev arvesse võtta siis näeb kohati välja nagu koduvideo.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Väga hea seriaal. Meeldivad näitlejad, tegelased, sündumustik, teostus. Ei tea küll, kui täpselt nimed ja kohad (eeldan, et daatumid on õiged :)) ) paika peavad, aga sarja vaatamine on andnud hoopis teistsuguse elamuse, kui koolis õpikust kuivalt faktide lugemine. Päris esimesed osad jäid kahjuks vaatamata, enne kui pühapäeviti hakkasin jälgima, aga viimased osad panid kaasa elama. See äng ja emotsioon - hoidis väga põnevil.

Viimane episood rocks my socks,
Roo pere küüditamise sündmused üllatasid mind, pidevalt läks midagi teisiti, kui arvasin. Muusika andis stseenidele palju juurde, mulle läks peale.

Adele lõpp oli jõhker. Kurb.

Kindlasti vaatan kunagi kõik osad netis ära. :!:
delete
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by delete »

Väga hea seriaal ja näitleja töö on ka suurepärane. Ma isegi DVD soetasin omale 8) 10/10
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by seeru1980 »

Vaatasin seda nüüd teistkorda DVD- pealt, ma ütlema, et olin oma esialgsete hinnagute pealiskaudne. Seriaali "aktsia" on minu silmis ikka paar punkti kõvasti tõusnud.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Post Reply