Zodiac'iga on see jama, et ainult DC on välja antud. Kui stuudiod veits vaeva näeks siis saaks seamless branchinguga sama plaadi peale ka kinoversiooni panna.
Aga ma saan järgmisel nädalal siia oma uute plaatidega kekutama tulla.
Järgmistena hakkan ilmselt ülejäänud Pixari plaate jahtima. Siis võiks nt. Blade Runneri või CE3K võtta. Loodetavasti langevad esimeste Criterionite hinnad aastalõpuks mulle sobivale tasemele (alla 300.- EEK).
Bottle Rocket ja The Third Man oleksid vast esimesed. Chungking Express ja The Last Emperor ka. The Man Who Fell To Earth pakub kõige vähem huvi.
Aga üks probleem on ka sellega, et nende esimesed reliisid on viletsates "papist" karpides, mis plaatidele hästi ei mõju. The Wages of Fearil ja In the Realm of the Sensesil on juba uued ilusad ja tugevad plastikkarbid. Loodetavasti tuleb vanematele re-issue uute karpidega.
Forza wrote:Just to be clear, ma ei oma seda, lihtsalt vaatasin. Kvaliteet üpris awesome, aga ma jään selle juurde, et igat filmi ei vaataks blu-rayl.
Sest mõned filmid ei sobi vaadata kõrgekvaliteediga. Nt. kui tahad mingit vanemat old-fashioned crime dramat vms, siis ei taha vaadata seda liiga ilusa pildiga. Samuti ka epicud: ei tahaks vaadata Spartacust või Lawrence of Arabiat blurayl.
Forzaga nõus - ma ei tea kas ma väidaks, et sellised vanemad gritty lookin movies kaotavad miskit blu-ray ülekandel. Sellega olen aga raudselt nõus, et kõik filmid ei eeldagi toda ülekannet. Lisaks Forza väljatoodule (epicute kohta ei oska hinnata) ntks 300, The Shield. DVD kvaliteet on täiesti piisav.
Ega päris nii ka ikka pole. Kui filmilindile tehakse korralik transfer ja encode ilma igasuguste DNR'ide ja EE-ta, siis on tulemus väga hea ning võrreldes DVD elamusega ei kao midagi. Hoopis vastupidi, grain on paremini nähtav ja ilusam, tekitab parema ja mõnusama tunde.
Soprano wrote:Muuhulgas näitavad need pildid päris hästi, kuidas on vaadata ilma prillideta ja prillidega...
Kui ma näeks prillideta ligilähedaseltki nii hästi, siis ma oleks totaalselt rahul oma silmadega. Muidu aga, kui silmad näitasid esimese märke katkiminekust, oli vahe just umbes selline.