TOP 10
Moderator: Meeskond
Minu jaoks läheb listi teine pool käest ära. Forrest Gump on siiani südamelähedane. Erinevad ajastud, hea muusika, Gary Sinise Lt. Dan'ina. Aga noh, me oleme kõik siin foorumis erinevad.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
The Crow ei kandideerinud. See, et vahelduseks oli rohkem kui üks hea film Parima Filmi kategoorias, ei tähenda et Forrest Gump ei olnud võitu väärt.Garli wrote:Forrest on mullegi südamelähedane, aga Pulp ja Shawshank ning isegi The Crow, mis kõik samal aastal valmisid, meeldivad mulle rohkem.
Päevik | 2021

Oih, mingi väga imelik mõttevälgatus, et Crow nendega samasse punti toppida. My bad.
Ma ei mõelnud Forresti väljapakkumisega siin mängus seda, et see ei väärinud Oscarit. Muidugi vääris. Kõik filmid, mis parimale filmile kandideerivad, väärivad Oscarit. Lihtsalt kõik ei saa võita ning kõik ei saagi kõigile meeldida. Täpselt nagu Forzale ei meeldi Slumdog ja eelistab sellele Buttonit või siis näiteks see, et rauls eelistab English Patientile Fargot või Jerry Maguire'i, eelistan mina Pulpi või Shawshanki Forrestile. Ning lõppudelõpuks ongi selle mängu point näha ja teada saada teiste arvamusi erinevatest valdkondadest. Lihtsalt minu silmis ja minu maitse järgi oleks võinud parima filmi Oscar minna siis ühele neile kahest, mille ma juba enne välja tõin.
Ma ei mõelnud Forresti väljapakkumisega siin mängus seda, et see ei väärinud Oscarit. Muidugi vääris. Kõik filmid, mis parimale filmile kandideerivad, väärivad Oscarit. Lihtsalt kõik ei saa võita ning kõik ei saagi kõigile meeldida. Täpselt nagu Forzale ei meeldi Slumdog ja eelistab sellele Buttonit või siis näiteks see, et rauls eelistab English Patientile Fargot või Jerry Maguire'i, eelistan mina Pulpi või Shawshanki Forrestile. Ning lõppudelõpuks ongi selle mängu point näha ja teada saada teiste arvamusi erinevatest valdkondadest. Lihtsalt minu silmis ja minu maitse järgi oleks võinud parima filmi Oscar minna siis ühele neile kahest, mille ma juba enne välja tõin.
Garli wrote:Oih, mingi väga imelik mõttevälgatus, et Crow nendega samasse punti toppida. My bad.
Ma sain aru, et peab valima Parima Filmi nominatsioonide vahel... Kes oleksid pidanud võitma.
Enivei..
Screw you guys, i'm going home.
Päevik | 2021

- LiveForThis
- Ristiisa