Ilgelt tahaks
Plakatid
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Swen1 wrote:Oleks tuline soov Pulp Fictioni plakati järele![]()
Ja sõbrannale tahaks Vin Dieseliga midagi kui kellelgi leidub
Ma kahtlen, et ForumCinemas'i kaudu saaksid endale Pulp Fiction'i plakati, aga kui tõesti niiväga soovid plakatit, et oled nõus selle eest raha välja käima, siis ma nägin paar päeva tagasi Tartu Kaubamaja filmiosakonnas Pulp Fictioni plakatit. Tegemist oli must-valge plakatiga, pildil olid Jules ja Vincent, kes sihtisid relvadega. Minu mäletamist mööda maksis 80-90 krooni.
Selline plakat siis täpsemalt.

Kui elad Tallinnas, siis enne Tartu poole sõitmist võiksid igaks juhuks tšekkida Tallinna Kaubamajas plakateid, ehk leidub isegi seal seda postrit.
Tere! Äkki keegi aitaks... Palusin CC Plazast kolmapäeval ühte postrit, aga pole siiani vastust saanud. Lugesin, et paljud siit on ka postreid küsinud. Kas te olete alati vastuse saanud või on vahel nii, et see pannakse turvamehe juurde ja vastust ei saadetagi? Võib-olla on neil lihtsalt kiire. Igaljuhul aitäh vastamast 
- Spellbound
- Ristiisa

Olen paar korda postereid CC Plazalt pärinud ja alati on lahkelt päev või kaks hiljem vastatud, et tulge posterile järele ning alati on valvur see olnud, kes neid mulle ulatanud on.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

Kinosaalist väljudes on väljapääsude kõrvale pandud kastid plakatitega. Üldiselt on need seal alati otsas, aga mingi aeg olid seal Redbelti plakatid näiteks.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1