Forza wrote:See võib ikka megacool olla. Kadestan, arvestades, et see film on mu alltime top 25's..
Eks ma filmi pärast ta ostsingi enda esimese Blu-ray'na. Juba järgmisel nädalal peaksin Blu-ray ROM'i ka kätte saama. Siis hakkan vist hea hinnaga WALL-E'd jahtima, sest sellel on lisana dok. "The Pixar Story" kaasas mida ma kangesti näha tahan.
eerik wrote:Eks ma filmi pärast ta ostsingi enda esimese Blu-ray'na. Juba järgmisel nädalal peaksin Blu-ray ROM'i ka kätte saama. Siis hakkan vist hea hinnaga WALL-E'd jahtima, sest sellel on lisana dok. "The Pixar Story" kaasas mida ma kangesti näha tahan.
Palju see sul kõik plekkima ka läheb? Palju sa näiteks TWBB eest pappi välja köhisid? Blu-ray ei ole ju hetkel odav lõbu.
Järgmisena on wishlistis ootamas: WALL-E UK reliis ja Superbadi UK reliis (eestikeelsete subtiitritega muuseas). Praeguse seisuga saab mõlemad umbes 200 krooni eest kätte.
Mulle meeldivad hullud päevad ja osturallid sellepärast, et siis leidub palju DVD-sid odava hinnaga. Näiteks Stockmannist sain "There Will Be Bloodi" 69 eegi eest. Siiani on selle hind olnud 200 ringis. Siis "Thank You for Smokingu" sain Kaubamajast 44.- ja "Gone Baby Gone" DVD koos lisadega sain Stockmannist 69.- eest kätte. Mõnus .
Käisin Balti jaama turul ja tulin koju kohvri täie träniga, mille hulgas Das Boot 2 diskiline Director's Cut ja BFI The Innocents. Kokku läks 40 eeku, elu on ilus!