Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

Lõpetasin just Battlestar Galactica teise hooaja.
My Boys 3x01
The Big Bang Theory 2x19
How I Met Your Mother 4x19
Two and a Half Men 6x19
Reaper 2x04
My Boys 3x01
The Big Bang Theory 2x19
How I Met Your Mother 4x19
Two and a Half Men 6x19
Reaper 2x04
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Maffiapere 3. hooaeg. Esimene osa oli FBI ja selle lambiga. Üks parimaid osasid ever on see, kus Paulie ja Christopher eksivad metsas ära. E6 noore strippariga on päris sünge, kus Ralphie keeras päris ära, vaatas Gladiator filmi, hakkas tüli norima ja ... Selles osas mängis fuckin' A lugu: The Kinks - Living on a Thin Line. Hooaja lõpus laulis Junior.
Mis mulle on alati meeldinud selle sarja puhul, et nad teevad viiteid filmitööstusele nagu see Gladiator asi. AJ kinkis nt. emale Matrix DVD, Meadow käis kinos vanu filme vaatamas ja loomulikult Tony vaatab telkust pidevalt sõjafilme jms. 10/10
Vahepeal veel üht-teist:
American Dad - S04E15
The Simpsons - S20E14-15
Family Guy - S07E11
Mis mulle on alati meeldinud selle sarja puhul, et nad teevad viiteid filmitööstusele nagu see Gladiator asi. AJ kinkis nt. emale Matrix DVD, Meadow käis kinos vanu filme vaatamas ja loomulikult Tony vaatab telkust pidevalt sõjafilme jms. 10/10
Vahepeal veel üht-teist:
American Dad - S04E15
The Simpsons - S20E14-15
Family Guy - S07E11
Soprano wrote:Üks parimaid osasid ever on see, kus Paulie ja Christopher eksivad metsas ära.
Juhtumisi ainus, mida näinud olen. Sopranode DVD'd maksavad mingi nahhui mis hinda ju. Võiks eeldada, et on kõigist teistest sarjadest umbes 3x parem but that just ain't possible.
Ehk suvel on aega ja vaatan ka viimaks.
Endal aga The Wire 5x01, as fcked up as ever.
Soprano wrote:Mis mulle on alati meeldinud selle sarja puhul, et nad teevad viiteid filmitööstusele nagu see Gladiator asi. AJ kinkis nt. emale Matrix DVD, Meadow käis kinos vanu filme vaatamas ja loomulikult Tony vaatab telkust pidevalt sõjafilme jms.
Ja nagu maffiale kohaselt, kuulasid põletatud The Departedi soundtracki.
Ja Cleaver.
Jolt wrote:Soprano wrote:Üks parimaid osasid ever on see, kus Paulie ja Christopher eksivad metsas ära.
Juhtumisi ainus, mida näinud olen. Sopranode DVD'd maksavad mingi nahhui mis hinda ju. Võiks eeldada, et on kõigist teistest sarjadest umbes 3x parem but that just ain't possible.
Ehk suvel on aega ja vaatan ka viimaks.
mhmh isegi mina kui hardcore fänn ei näe lähitulevikus suure boxi ostmist. Kiusatus on aga suur... kui rikkaks saan, siis on esimene asi tellimiskorvis.
SPOILER
Unustasin ühe asja. Kolmanda hooaja alguses suri teatavasti näitleja, kes mängis Tony ema Livia't. Nad võtsid julmalt tema mingid vanad stseenid ja CGI abil tegid nö. viimase stseeni, mis nägi lihtsalt kohutav välja.
hau wrote:Ja nagu maffiale kohaselt, kuulasid põletatud The Departedi soundtracki.
Ja Cleaver.
Praegu ketrab muudkui see The Kinks - Living On A Thin Line
Sari annab tegelikult palju filmisoovitusi nt. Coppola Dementia 13 (1963) ja The Public Enemy (1931).
Smallville 8x17
Reaper 2x05
24 7x15-7x16
In Treatment 1x35-1x38
Reaper 2x05
24 7x15-7x16
In Treatment 1x35-1x38
Päevik | 2021