Rambo IV

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

rauls wrote:Minu jaoks on Rambo liiga ajuvaba ja tobe märul. Sisu on ikka äärmiselt nõrk. Mina liigitan filmi rämpsu kategooriasse.

3,5/10
Ühesõnaga, sina nõustud kriitikutega. Nii ka mina. Tegelikult ju küll täiesti arulage film. Kui Rocky seeria viimane film oli minu arvates suur õnnestumine (mida ka kriitikud on kinnitanud), siis mitte ei saa aru, miks Stallone selliselt jätkama pidi...
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

6/10
Hea, kuid milleks see vajalik oli?
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Teistkordsel vaatamisel veendusin, et tegu on guilty pleasure'iga. On väga hea action ja meestekas. Inimesed lastakse sõna otseses mõttes tükkideks. Natuke ebareaalsust ei riku asja ära. Tulebki võtta vabalt, kui selliseid asju vaadata.
8/10 minu poolt.
ImageImageImage
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by seeru1980 »

Tead, ma pean Forzaga nõustuma.
8/10 minugi poolt.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Meeldis mullegi. Verine ja meelelahutuslik, I like it.

7/10
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Cochrane »

Ei jäänud päris rahule.
5/10
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Rambo IV

Post by Rasmus »

Väga võimalik, et parim straight forward märul, mis iial tehtud. "Die Hard" on filmina tugevam, aga see mängib pigem põnevuse peale. Stallone teab väga täpselt, mida ta teha tahab ning tuleb oma eesmärkide realiseerimisega 100-protsendiliselt toime. Meeldib filmi rusuv ja depressiivne meeleolu ning realistlikkus, mis eristab "Rambo" teistest hiiglasliku bodycountiga märulitest, kus tapetakse vaid selleks, et vaatajal igav ei hakkaks.
Teisel vaatamisel langetan hinde maksimumilt 8/10-le, aga see on osaliselt tingitud halbadest vaatamistingimustest, mis väljendusid talumatult kõrges toatemperatuuris ja kohutava kvaliteediga DVD-s. Ehk vaatan millalgi jälle uuesti ja saan siis äkki ka hinde tagasi tõsta.

#EX3
Post Reply