Filmide tuvastamise teema
Moderator: Meeskond
otsin filme
Võib-olla on see film, mida sa otsid, "Võidu hind", orig.pealkirjaga "C'era una volta la legge", Itaalia 1979. Omal ajal tundus film väga põnev olevat, praegu ilmselt enam mitte...
Teise filmi kohta: "The stunt man", mida Trash algul välja pakkus, jooksis vanasti Eesti kinodes nime all "Trikimeister". Samuti linastus meil kunagi prantsuse film kaskadööridest nimega "Elajas" ehk "L'Animal", peaosas Jean Paul Belmondo.
Teise filmi kohta: "The stunt man", mida Trash algul välja pakkus, jooksis vanasti Eesti kinodes nime all "Trikimeister". Samuti linastus meil kunagi prantsuse film kaskadööridest nimega "Elajas" ehk "L'Animal", peaosas Jean Paul Belmondo.
Otsin ühte teatud filmi.
Tervist!
Nimelt otsin sellist, filmi kus mängisid pearolle Ashton Kutcher ja Kevin Costner.
Plot oli midagi sellest, et uued noored tulid Piirivalve(Goast Guard) Akadeemias ja neid hakkati seal välja õpetama. Kevin Costner oli seal pea instruktor.
Ette tänades,
Seeru.
Nimelt otsin sellist, filmi kus mängisid pearolle Ashton Kutcher ja Kevin Costner.
Plot oli midagi sellest, et uued noored tulid Piirivalve(Goast Guard) Akadeemias ja neid hakkati seal välja õpetama. Kevin Costner oli seal pea instruktor.
Ette tänades,
Seeru.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Otsin nõiafilmi
ma otsin juba ammu ühte filmi ma tean sellel mingit kirjeldust ka:üks tüdru sattus mingile maale ja seal oli veel üks nõid kellel oli palju kappe ja seal olid ta pead ja siis oli veel migi mehike keda sai edasi keerata et ta töötaks ma loodan et keegi teab filme m is võivad sarnaneda sellele ma nii otsin seda filmi

Osalt nagu Narnia, aga pole kindlasti see. Äkki saad veel täpsemalt sisu kirjeldada... Kas kapis olid inimese pead? See mehike oli robot?
hmm äkki mõtled Oz'i...

hmm äkki mõtled Oz'i...

- Karoliina23
- Batman alustab

Otsin filmi
Tere,
aidake palun otsida filmi. Jama on selles, et ei mäleta ei eesti keelset ega inglise keelset pealkirja. Tean, et peaosatäitja (naine) päris eesnimi on Robin.
Film ise rääkis ühest naisest, kes lavastati kuritöös süüdi, ma ei mäleta kuidas see täpselt oli, aga talle pandi see jalavõru, mis määrasb täpse asukoha, et ta ei saaks põgeneda. See ametnik, kes käis teda kontrollimas, hakkas ka lõpuks uskuma, et ta on süütu. Igatahes, see naine sai üheks päevaks sealt ruumis välja (et uurida kuriteo päris süüdlane välja), kus ta olema pidi ning mäletan veel, et ta jõudis hästi napilt tagasi, pidi ukse kohal olevast aknast ennast sisse pressima.
Kui keegi teab sellist filmi siis palun öelge.
Loodan, et ei postitanud valesse temasse.
aidake palun otsida filmi. Jama on selles, et ei mäleta ei eesti keelset ega inglise keelset pealkirja. Tean, et peaosatäitja (naine) päris eesnimi on Robin.
Film ise rääkis ühest naisest, kes lavastati kuritöös süüdi, ma ei mäleta kuidas see täpselt oli, aga talle pandi see jalavõru, mis määrasb täpse asukoha, et ta ei saaks põgeneda. See ametnik, kes käis teda kontrollimas, hakkas ka lõpuks uskuma, et ta on süütu. Igatahes, see naine sai üheks päevaks sealt ruumis välja (et uurida kuriteo päris süüdlane välja), kus ta olema pidi ning mäletan veel, et ta jõudis hästi napilt tagasi, pidi ukse kohal olevast aknast ennast sisse pressima.
Kui keegi teab sellist filmi siis palun öelge.
Loodan, et ei postitanud valesse temasse.
- Karoliina23
- Batman alustab