Heh, vouchin ka Kubricku Kosmoseodüsseia eest. Landmark!
Ning, Ralf, sulle vist väga meeldib väljend "rohkem kui rubla eest". Näinud päris mitmes kohas sind seda kasutamas. Kõbus väljend teine ja Eve oli kobe tükk.
Kosmose ja universumi filme?
Moderator: Meeskond
- d4ncestyle
- Raevunud härg

Re: Kosmose ja universumi filme?
d4ncestyle wrote:kirjutasin ju et mitte sw pakkuda, aga ei loeta pealkirjast edasi
d4ncestyle wrote:(ps! Star Trek jääb välja see on liiga jabur.)
- d4ncestyle
- Raevunud härg

Ralf wrote:Eks paljudel inimestel ole see kinnisidee, et kui on arvutiga või pliiatsitega valmis tehtud, siis on ka jura, aga nii palju kui mulle endalegi Pixari töö ei meeldi on minu arust "WALL-E" nende teine halvim saavutus. Olnuks see film lõpuni olnud tõeliselt siiras tummfilm nagu esimese 20 minuti jooksul, olnuks film ka mu südame võitnud, kohe kui need rasvarullid blokkima tulid, läks tuju nulli.
"2001: A Space Odyssey" see-eest kohustuslik, ja eerik, sul ei ole õigust enda arvamust teistele nõnda peale suruda. Kui midagi tarka lausuda pole, püsi vakka ja mine pane EVE peale pihku.
"Solaris" oli visuaalselt korralik ja julgen isegi soovitada, aga kuidas mul sai ununeda "Donnie Darko". Kosmost ei saa, aga universumit jagub rohkem kui rubla eest.
thanks 4 support!
ei noo ma olen ikka vaadanud neid joonikaid, nt barn yard ja käsnakalle etc... aga sellest wall e vaatasin klippe kui mul see film oli ja :S noh, samamoodi pettusin nagu anomatrixiski ... huh. sinu soovitused tsekkan läbi
Andke minna, ma tulen!
- d4ncestyle
- Raevunud härg

Re: Kosmose ja universumi filme?
Soprano wrote:d4ncestyle wrote:kirjutasin ju et mitte sw pakkuda, aga ei loeta pealkirjast edasid4ncestyle wrote:(ps! Star Trek jääb välja see on liiga jabur.)
ups:D sorry, star trek ja star wars mõlemad

my bad
Andke minna, ma tulen!
- d4ncestyle
- Raevunud härg

DaydreamDiamond wrote:d4ncestyle wrote:
wall-e on joonikas see jura.. vist ega vaadanud pole ::)
sorry for OT aga: kuidas sa saad hinnata sellist filmi (siinkohal animatsiooni), mida sa ise pole näinudki?!
treiler ja klipid on nähtud, minu arust täis si.. , oled rahul. oli see film. lasin kiirelt läbi. ok. ammendunud!? just nimelt esimesed 10-15 oli kuidagimoodi kannatatavad aga edasi :S
Andke minna, ma tulen!
Kallis teemaalgataja: viewtopic.php?t=2308
Sealt 5. punkt ja halba ei tee kõik läbi lugeda.
Lisaks õigekiri.
Sealt 5. punkt ja halba ei tee kõik läbi lugeda.
Lisaks õigekiri.
"Le voyage dans la lune" tasuks kindlasti ära vaadata. Kuna tegemist on public domain teosega saab seda siit tasuta vaadata ja/või downloadida: http://www.archive.org/details/Levoyagedanslalune