Ühel nukul tekkis ühisduši all man's reaction... Boner! Dushku mängis seekord pimedat, kas on üldse mõni "amet", mida ta ei oskaks... Ootan juba, millal ta meheks programmeeritakse. Did I fell asleep? Shall I go now? Meeldib, et iga osa story on erinev, kuid kogu sari liigub ühes suunas. Love it.
Sellest ajast kui ma pöörasin South Pargi usku on väga vähesed uued Family Guy naljad naerma ajanud. Umbes sama teema nagu kunagi sai The Simpsonid Family Guy pärast maha jäetud. Praegu vaatan Family Guyd lihtsalt läbivaatamise pärast.
Stewie ameerika jalgpallina on nii vana nali, et ei pakkunud midagi. Imelik, kas nad polegi seda varem teinud... Vaatasin kunagi video, kus üks animaator õpetas Stewiet joonistama, siis ta rääkiski et tema pea on täpselt nagu jalgpall. Simpsonite nali?
Tehke nagu mina - lõpetage vaatamine. Family Guy'st on minu arvates vaatamist väärt ainult kolm esimest hooaega (ehk siis enne canceldamist valminud) ning Simpsonitest tasuks vaid mõnda best-of kogumikku vaadata.
Ma mõtlesin seda nalja, kus see rahvas tuli OJ "peole" ja Major ütles, et "We don't want you in our town, Simpson. We dont love you like we did in 1993." Cut to Homer Simpson: "Doh!" Kuigi sama nalja saaks ka Family Guy kohta teha.