Kaks ja pool meest
Moderator: Meeskond
Kaks ja pool meest
Kaks ja pool meest
Two and a Half Men (2003 – 2015)
Charlie (Charlie Sheen) on vabameelne naistemees, kes ei ütle ära hasartmängudest ega ka alkoholist. Charliel on murelik ja tavapärane vend Alan (Jon Cryer), kes pärast naisega lahkuminekut kolib oma laiskvorstist poja Jakeiga (Angus T. Jones) Charlie juurde elama. Kui kolm täiesti erinevat meest kolivad ühe katuse alla, on pööraselt naljakad sekeldused ja juhtumised kindlad tulema.
Loe täielikku tutvustust siit
Two and a Half Men (2003 – 2015)
Charlie (Charlie Sheen) on vabameelne naistemees, kes ei ütle ära hasartmängudest ega ka alkoholist. Charliel on murelik ja tavapärane vend Alan (Jon Cryer), kes pärast naisega lahkuminekut kolib oma laiskvorstist poja Jakeiga (Angus T. Jones) Charlie juurde elama. Kui kolm täiesti erinevat meest kolivad ühe katuse alla, on pööraselt naljakad sekeldused ja juhtumised kindlad tulema.
Loe täielikku tutvustust siit
Who needs reasons when you've got heroin.
Super sari, jookseb kanal 2 pealt iga päev kell 15.00 ja kui jõuan selleks ajaks koju vaatan alati , õhtuti mingi peale 12 on ka kordus aga seda tavaliselt ei viitsi vaadata, samuti vaatan youtube pealt neid osi, nalja saab palju..
Mu filmikogu müügiks
viewtopic.php?t=8372
viewtopic.php?t=8372
- LiveForThis
- Ristiisa

Pole ise mujalt juurde vaadanud, kui Kanal 2 pealt ja kellaaeg sobib täpselt vaatamiseks. Enne magamaminekut veel natuke nalja ka sekka. Vahel küll satub see peale 01.00 olema, aga enamuse ajast siiski 23.30 kanti ja see ajavahemik sobib mulle väga hästi.
Sarja enda sisu poolest nii palju, et naljad on minu arust üsna hästi koostatud. See sari on täpselt kahevahel - ei ole seda labast huumorit, mis on näiteks "Tuvikestes" ja muudes sarnastes veidi vanemates seriaalides, aga ei ole ka päris tõsiselt võetav seriaal nagu tänavu "Heroes" jms. Endale väga meeldib, tihti avastan ennast kõht kõveras naermas
Sarja enda sisu poolest nii palju, et naljad on minu arust üsna hästi koostatud. See sari on täpselt kahevahel - ei ole seda labast huumorit, mis on näiteks "Tuvikestes" ja muudes sarnastes veidi vanemates seriaalides, aga ei ole ka päris tõsiselt võetav seriaal nagu tänavu "Heroes" jms. Endale väga meeldib, tihti avastan ennast kõht kõveras naermas
vaatan ka kanal2 pealt seda. kui jõuan enne koju, siis vaatan päeval, kui ei siis kordust, vahel on eriline piin küll, kui olen väsinud ja tahaks magama minna, aga ei saa sest mu haiglane tahe, mitte ühtegi osa vahele jätta, no matter what, on liiga tugev.
sari ise on piisavalt naljakas, kuigi suht kõik osad on üksteisele väga sarnased, charlie naised ainult muudavad nägu, aga sellegi poolest saab ikka nalja ka, muidu ma ei pingutaks nii palju iga osa vaatamise pärast.
sari ise on piisavalt naljakas, kuigi suht kõik osad on üksteisele väga sarnased, charlie naised ainult muudavad nägu, aga sellegi poolest saab ikka nalja ka, muidu ma ei pingutaks nii palju iga osa vaatamise pärast.