peale tänase osa vaatamist ei jõua ma enam küll nädal aega oodata ja pean vist kõik osad tõmbama. enam-vähem ainuke asi, mida üldse telekast vaatan (mõned erandid on ka siiski) 9/10
Täpselt paras- pole selline sünge sügavamõtteline, aga samas pole ka komöödia. Naljad sobivad täpselt sisse. Ja üldiselt ka sellepärast, et see kujutab endast mõnevõrra reaalset suburbia elu, aga samas kes vaataks tavalist inimeste elu 24/7? Põnevust ja müsteeriumit peab ka saama. USAga samal järjel pidev vaataja.
alguses vältisin, seda nagu tuld (nagu ka igasuguste bettyde ja muude sääraste vaatamist) aga siis ükskord igavusest ja lihtsalt sellepärast, et telekas oli lahti ja ei viitsinud kinni panna, vaatasin ja tundus päris vaadatav ja nii hakkasingi vaatama, igat osa päris ei vaadanud ja esimest hooaega pole näinud, aga uut hooaega ootan sellegi poolest.
Otse esimesest hooajast hakkasin vaatama DVD'de olemasolu ja tegevusetuse pärast ja olen otsaga jõudnud kolmanda hooaja keskele ja pean seda enda üheks lemmiksarjaks: on teine terane, koguaeg toimub miskit huvitavat ja sisupöörded ei lakka rabamast. Seda suburbia eripära võiks kolmandas hooajas küll rohkem toonitada, aga teisest on see kindlasti parem, suurenisti tänu Kyle McLachlanile.
Viies hooaeg oli minu arust siiani üks nõrgimaid, aga lõpp jättis kuuendaks hooajaks kõvasti mänguruumi ja võib loota, et kuuendaga saadakse ilusti rööpasse tagasi.
Viimane episood (6x14) oli väga hea. Selles oli olemas kõik, mis mulle selle sarja juures algselt meeldis. Must huumor, seksuaalsed naljad, mõni badass stseen ja natuke draamat sekka. Tugev 9/10 (selliseid episoode viimasel ajal väga ette ei tule)