Keira Knightly on otsustanud, et järgmises "Kariibimere piraatide" filmis ta ei osale. "See oli suurepärane kogemus ja suur osa mu elust, aga aeg on edasi liikuda," kommenteeris Keira enda otsust.
See uudis oli põhimõtteliselt ammu juba üleval, et nii Keira Knightly kui ka Orlandi Bloom ei kavatse rohkem piraatide filmis osaleda. Ja arvestades "At World's End" lõppu, sai nende lugu läbi.
AvP_75 wrote:See uudis oli põhimõtteliselt ammu juba üleval, et nii Keira Knightly kui ka Orlandi Bloom ei kavatse rohkem piraatide filmis osaleda. Ja arvestades "At World's End" lõppu, sai nende lugu läbi.
Täpselt. Ma tegelikult (väga) loodan, et Russell Brand saab kuidagi selle (Jack'i venna) rolli...
Loodan, et Depp'il väga kusi pähe pole voolanud, meeldib talle selle tegelase kehastamine või mitte. Kolmas osa jättis halva maigu suhu, seega ma neljandat ei oota.
Mida rohkem algseid näitlejaid ära kukub seda parem ja sama kehtib Spidermani uute järgede kohta. See lehmalüpsmine võiks ükskord lõppeda.
Rohkem ektsentrikuid, vähem piraate. Sparrow vint oli esimesel korral lõpuni keeratud ja seepärast too tegelane toimiski, ülejäänud kaks korda oli ülepingutus^2 ja ülepingutus^3.
Ääh, polegi neid enam juurde vaja. 3 osa läks juba veidi üle käte, aga siiski meeldis mulle. Võib olla oleks 4 osa Deppi võrratu Sparrowga päris hea mõte, aga kaldun arvama, et kõige õigem oleks seeria rahule jätte.