film nagu film ikka. eriti südamesse ei läinud. võibolla sellepärast, et ma lugesin aastaid tagasi miljonäri raamatu läbi ja sealt sain oma elamuse juba kätte.
Hea, aga mitte väga hea ja kindlasti mitte parima filmi oscarit väärt. Jamali ja Latika vaheline armastusliin ei haaranud üldse kohe. See polnud nagu piisavalt ehtne või ma ei oskagi täpselt seletada. Näitlejatööd ka ei olnud just kõige paremad. Lisaks taustamuusika polnud eriti minu maitse järgi. Film iseenesest on suhteliselt huvitav. Lihtsalt jäi puudu, et tulemus oleks olnud väga hea. Aga no, mis mina siin targutan. Palju targemad Akadeemia liikmed ju nimetasid linateose läinud aasta parimaks (kummalisel kombel).
Button võttis mul silma vesiseks lõpu poole, kuna film oli pikk ja viis vaataja läbi kahe inimese terve elu. Slumdog oli siiski tunduvalt tasakaalukam, kuid suuremaid emotsioone minus ei tekitanud. Mõlemad on hea filmid, aga üldplaanis ületavad Slumdogi plussid Buttoni plussid.
Ärge võtke neid Oscareid nii südamesse, tseremoonia ammu läbi, nii et seda võistlust oma peas edasi viia on asjatu. Lõppkokkuvõttes on see isikliku eelistuse, maitse või standardite taga kinni.
käisin lõpuks vaatasin ka ära ja tundub, et jätsin teadlikult/mitteteadlikult parima viimaseks, sest neist viimase aja filmidest, mida kindlasti nägema pidin, meeldis see mulle enim ja kui igasugustele Benjamin Buttonitele ja Changelingidele ei julgenud päris 10-t panna, siis see saab küll 10/10. ja kuigi eelpool nimetatud filmid meeldisid mulle ka väga, ei olnud mul sellist vaimustust peale filmi vaatamist, mis kestaks kaks päeva ja rohkemgi. ülipositiivne filmielamus. nautisin küll vist igat minutit filmist, kordagi polnud igav ja sound oli ka super. nii et veel kord siis:
Mind paelus "Rentslimiljonär" kohe algusest peale. Uskumatu, kui väga see film mulle meeldis. Pean muidugi tõdema, et paljud asjad võisid juhuslikult nii hea elamuse genereerida: alustades tujust ja lõpetades kellega ma filmi vaatasin. Ma tean ka, et seda uuesti vaadates ei pruugi elamus olla samaväärne, võib olla hakkab mind miski häirima, kuid see selleks.
9,5/10
Muusika oli ilus, Jamali osatäitja oskas tõepoolest näidelda (imo) ning tüdruk oli silmale ilus vaadata. =)
Happy endings rock!
P.S. Ah jaa, mõtlesin küll, et lõpp oli pisut lääge oma "I thought we can be together only in death"-ga.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA