Valvurid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Probleem vist ongi selles, et ma olen endale kunstlikult üritanud tekitada himu selle filmi järele, kuigi see jätab mind võrdlemisi külmaks. Olen segaduses.
Last edited by eerik on 28. February 2009, 14:09, edited 1 time in total.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

eerik wrote:Probleem vist ongi selles, et ma olen endale kunstlikult üritanud tekitada himu selle filmi järele, kuigi see jätab mind võrdlemisi külmaks. Olen segaduses.t

Mine ja vaata ära! Nii jõuad selgusele kõige paremini. Unusta eelarvamused ja kõik muu. "Watchmen" on juba nii palju furoori tekitanud film, et see lihtsalt tuleb ära vaadata! See on põhimõtteliselt kohustuslik! ;-) :))
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Eerik ma tean mida sa mõtled.
:(
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Kui mul poleks huvi mingi filmi vastu, siis ei läheks ka vaatama, ükskõik kui palju seda haibitud on, aga Watchmeni lähen tsekin kindlasti ära. Sellega on ootused laes.
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by tharts »

Täiega suur dilemma tegelt...13. on esilinastus kuhu tagaks minna ja samal ajal on ka Rock Cafes roki muusika auhindade üleandmine:/... tuleb raske otsus :?
Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Risko »

Tavaliselt on õige esilinastus ju neljapäeviti.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Njah. Mu lõplik otsus on see, et ma ei lähe seda kinno vaatama. Kui siis kunagi hiljem 25.- eest Kosmosesse. Ja asi pole enam mitte eelarvamustes või meeldimises. Viimase nädala või isegi paari päevaga on majandusprobleemid mind tabama hakanud. :pööritus: Kes teab, kui mitu korda ma üldse nüüd kinno veel jõuan sel aastal. :'(
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Image

Kuuldavasti Dr. Manhattani sinine ding-dong hirmutab usa publikut.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Reedel saabub see aeg, kui ka mina saan lõpuks ometi näha seda siin foorumis nii palju furoori tekitanud linateost. Ma siiski ei tahaks uskuda, et film on piisavalt kõva pääsemaks mu 2009. aasta top 10-sse. Eks näis.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Mikistani rahvas on sinisest tillist šokeeritud, samas kui lõputu vägivald ei koti kedagi :P
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Cagefactor »

Kõigest 59 minutit esilinastumiseni eestis :D
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Ressursid on hetkel lõpukorral, seega peab filmi vaatamist paraku edasi lükkama.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

Lähen ka siis homme vaatama. Ausaltöeldes ootused pole suured.
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Cagefactor »

Film oli iseenesest väga hea, mulle meeldis. Natuke ulmeks kisus ära mis mulle eriti ei istu aga muidu oli päris hea. Soundtrack sobis niihästi ja samas mitte nii hästi. Naerda sai ka korralikult. Ainuke miinus on Plaza 1. saali kõlarid mis on kas odavad või siis valel seadistusel vms. 7/10
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Risko »

Saabusin ka just esilinastuselt - olen korduvalt koomiksit lugenud ja film tekitas vist selle tulemusena päris segaseid emotsioone. Lisaks suurepärasele visuaalsele teostusele on Snyder tabanud ka muid elemente piinliku täpsuse ja hoolikusega, samas mõned detailid on täiesti arusaamatul kombel erinevad. Kõige enam oli märgata, kuidas väga olulist dialoogi ja mõnede tegelaste kõige kõvemaid repliike oli kas täiesti välja jäetud või üpris kesiselt lühendatud ja sobitatud. Jäi tunne, et kõik tegelased on kuidagi poolenisti välja arendatud ja veidralt kokku lapitud. Ma kujutan ette, et isegi üle kolme tunnine versioon mis DVDle tulemas on ei suuda täielikult Alan Moore'i ideid hõlmata ja need sama hästi tööle panna, aga Snyderi tõlgendus väärib siiski kiitust ja pole kindlasti mitte halb. Olen märganud, kuidas paljud halavad liigse slow-mo üle. No ma ei tea, minu meelest polnud seda midagi nii palju. Vist iga kui viimane võitlusstseen kasutas seda küll, but it works. Eriti viimase peal oli minu meelest heitlus Comediani ja tema mõrvari vahel, ei oleks arvanud, et nii brutaalselt asju segi hakatakse lööma.
Post Reply