See nädal oli päris valus rahakotile. Lisaks sellele, et niigi käisin kinos 3-e filmi vaatamas, sai ostetud ka 3 DVD-d: "The Pursuit of Happyness", "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" ja "The Savages".
Ligikaudu kuu aja pärast hakkan ka vist uut filmikollektsiooni tekitama. Taking it to the next level. Esimene ost tuleb siis ilmselt 2001: A Space Odyssey.
Esialgu peaaegu olematuga, nagu ma varem olen rääkinud. Arvuti + Blu-ray ROM (see ongi veel ostmata) + 22" monitor + nõrk 5.1 helisüsteem. Aga HDMI ja optilise heliväljundi võimalus on olemas nii et kui tahan võin ka hiiglasliku Full HD teleka ja võimsa helisüsteemi ilma probleemideta ühendada.
Filmi on ikka kõige parem vaadata vanadest kineskooptelekatest. Esiteks on uutel laiekraantelekatel mingisugune "naturaalse pildi" setting mille tõttu pilt poole kiiremini jookseb, otsekui oleks Direct to DVD film ja üleüldse, nostalgiat tekitab mõnes mõttes.
Minu viimane ostetud DVD oli Hollandist soetatud "37,2 le matin", mille vaatamiseks on tarvis prantsuse keel selgeks õppida. Naljakas mõelda, et Saksamaal dubleeritakse, aga sõidad teisele poole silti, mis ütleb "Holland", ehk siis mõne kilomeetri ja järsku kasutatakse subtiitreid. Jõle imelik.
Forza võib minu eest vouchida ja öelda, et mul on kodus korralikult telerid.
Ralf wrote:Filmi on ikka kõige parem vaadata vanadest kineskooptelekatest. Esiteks on uutel laiekraantelekatel mingisugune "naturaalse pildi" setting mille tõttu pilt poole kiiremini jookseb, otsekui oleks Direct to DVD film ja üleüldse, nostalgiat tekitab mõnes mõttes.
Ei kõige parem on ikkagi vaadata väikese reolutsiooniga häguse pildiga dvdrippe. Teiseks ma ilmselt ei saanud aru, mida sa öelda tahtsid ja üleüldse kui kvaliteetset pilti pole varem näinud võib tõesti imelik tunduda.
eerik wrote:Ligikaudu kuu aja pärast hakkan ka vist uut filmikollektsiooni tekitama. Taking it to the next level. Esimene ost tuleb siis ilmselt 2001: A Space Odyssey.
Valetasin! Tegelt tellisin juba eile õhtul "There Will Be Blood-i" UK reliisi. Eks kuu aja pärast saan vaadata.