eerik wrote:Noh, Raul, räägi nüüd kõik ära, kes kellega käib!
Ei olnudki sedasorti uudiseid. Räägiti filmidest: treilerid, lühiintervjuud filmiinimestega ja lühiuudised, mis pole väga uued küll. Näiteks Slumdogist rääkisid lavastaja Danny Boyle ja peaosatätijad, Kevin Smith rääkis Zack and Mirist jne. Iga saade võetaks luubi alla mingi näitleja. Seekord Philip Seymour Hoffman, kuid mingil imelikul põhjusel poole loo pealt katkes saade. Hea, et kollaseid uudiseid polnud!
hau wrote:Ma vaatasin ka, a telekas oli mute peal ja nii palju nagu silmanurgast registreerisin siis selles Hollywood Buzz nimelises saates räägiti Doubtist, Synecdochest, Slumdogist ja Zack and Mirist.
olen ma ainuke, kellele tundub, et Joseph Gordon-Lewitt meenutab (to say the least) Heath Ledgerit?
------------
http://www.slashfilm.com/2009/03/03/leonardo-dicaprio-to-star-in-christopher-nolans-inception/ Leonardo DiCaprio is in final negotiations to star in Christopher Nolan’s Inception. As of right now, we know almost nothing about this film, other than that it is a contemporary sci-fi action movie set in “the architecture of the mind”, whatever that means. The plan is to begin shooting this Summer, with a July 16th 2010 release date.
Kui see juhtub, siis ma olen müüdud ja film on automaatselt 2010. aasta oodatuimate hulgas .
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Star Trek - ma olen ainult mõnda osa näinud vanast asjast ning ma ei tea kas üldse tasub nende peale mõelda kui seda filmi vaadata. Muusika kõlas paari kohapealt nagu oleks see otse võetud The Dark Knight'ist. Aga üldiselt usun, et tasub kinno vaatama minna küll.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.