Patoloogia
Pathology (2008)
Harvardi lõpetanud meditsiinitudeng Dr. Ted Grey (Milo Ventimiglia) liitub peale kooli lõpetamist ühe riigi mainekaima patoloogiaprogrammiga. Seal jääb ta enda andekusega silma programmi juhtidele ning mehele pakutakse võimalust ennast tundide väliselt edasi arendada. Peagi aga selgub Tedile, et ta on tühine ettur suures mängus, mis peaks kulmineeruma mõrvaga.
Loe täielikku tutvustust siit
Patoloogia
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Kinost vaadates jättis film päris hea mulje. Lahkamisstseenid, eriti viimased kaks, pakkusid kõvasti konkurentsi "Saw IV"ga, kus Jigsaw'i lahati. Tõesti, väga julm vaatepilt oli, et pani korralikult nihelema.
Sisul polnud viga, näitlejatööd head. Natuke harjumatu oli Milo Ventimiglia selles rollis näha, olen harjunud teda "Heroes"is nägema. Geniaalsed momendid, andekad naljad. Peab mainima, et muusika rokkis kõvasti. Peale mõne rokiloo oli kuulda sellist ärevat, kriipivat muusikat, mis lõi väga kõheda atmosfääri.
6/10
Minu silmis on see nn ühe-korra-vaatamise-film.
Sisul polnud viga, näitlejatööd head. Natuke harjumatu oli Milo Ventimiglia selles rollis näha, olen harjunud teda "Heroes"is nägema. Geniaalsed momendid, andekad naljad. Peab mainima, et muusika rokkis kõvasti. Peale mõne rokiloo oli kuulda sellist ärevat, kriipivat muusikat, mis lõi väga kõheda atmosfääri.
6/10
Minu silmis on see nn ühe-korra-vaatamise-film.
Milo oli kõige positiivsem asi selle filmi juures. Muidu eriti muljetavaldav polnud, selline film, mida kõlbab ühe korra vaadata ja rohkem ei taha ja pole vaja ka.
Ja nõrganärvilistele ei soovitata seda, sest arvatavasti nad ei taluks eriti vaadata seda laipadega mängimist, inimeste lahtilõikamist jms mis seal filmis oli. Eriti õudne ta ka pole. Lihtsalt rõve nagu Saw-seeria, aga mitte õudne.
Mingi 6/10 on väärt küll see film.
Ja nõrganärvilistele ei soovitata seda, sest arvatavasti nad ei taluks eriti vaadata seda laipadega mängimist, inimeste lahtilõikamist jms mis seal filmis oli. Eriti õudne ta ka pole. Lihtsalt rõve nagu Saw-seeria, aga mitte õudne.
Mingi 6/10 on väärt küll see film.
...
Käsikirja on kirjutanud Crank tegijad. Pathology on ebaühtlane kriminaalne õuduspõnevik. Tegelastest suurt ei hoolinud. Lõpp oli etteaimatav. Väike hoiatus tuleb anda nõrganärvilistele.
4/10
Poolteist tundi igavlevaid patoloogiatudengeid... igav ka vaataja jaoks.
3/10
3/10
Re:
Cochrane wrote:Poolteist tundi igavlevaid patoloogiatudengeid... igav ka vaataja jaoks.
ditto. Ma tavaliselt armastan selliseid grupikaid, aga see oli nii bore kokkuvõttes. Mitte mingit üllatust. Juba premiis on igav, sest ta ei paku mitut võimalikku lahendit. Polekski vast tahtnud mingit wildthingsilikku karusselli, aganoh, anna mulle midagigi. Michael Weston oli muidugi suurepärane, teda võib igas filmis vaadata. Temaatika iseenesest polnud ka paha, kuigi mitte midagi uut, aga see oli andestatav. Kui ta oleks natukenegi mitmetahulisemalt üles ehitatud ja mitte nii kuradi etteaimatav olnud, oleks ta midagigi väärt.
Spoiler :
Väga häiris ka see, et kas ma peaksin sellisele peategelasele kaasa elama või. Jah, teatud hinna ta maksis oma tegude eest, aga mitte isegi ligilähedaselt palju. Lõpp oli ka kinda random, eriti tiitritevaheline moment. Saast.

- Ralf
- love <3
Re: Re:
Forza wrote:Väga häiris ka see, et kas ma peaksin sellisele peategelasele kaasa elama või.
Eip. See on ka filmi põhiline probleem vast, ükski neist pole kuigi meeldiv.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora