Filmipäevik arutlus
- LiveForThis
- Ristiisa

Rain93 wrote:Sul peab küll siis kodus VÄGA igav olema, ma küll ei kujuta ette mis sa kodus teed, sa ainult filme vaatadki vist.
Päris igav nüüd pole, aga laiskuse varna saab ikka ühtteist riputada. Tavaliselt vaatan päevas ühe või paar filmi ära ja väga palju aega sellele ei kulu, sest tihti on ka filmid 1.25 - 1.30 pikad (lühikesed) miinus lõputiitrid (4-6 min). Töö on ka hetkel selline, mille peale palju aega ei kulu. Kui töö oleks 5 päeva nädalas 9-5ni, siis selge see, et filmide vaatamiseks oleks aega vähem. Ma televiisorit ei vaata üldse ja kui näiteks terve nädal pole tööd oodata, siis mis mul muud paremat ikka teha selliste ilmadega.
Mul on pmtlt sama case nagu Hülsil, erinevuseks ainult, et ei käi tööl. Vaba aega on palju, aga blogi kirjutamine pärsib mul kõvasti filmide vaatamist. Keskmiselt kulub 1h ühe arvustuse peale. Mõned pikemad, mõned lühemad. Piltide otsimine on sinna juurde arvestatud. Praegu ainult 48 filmi vaadanud... Ümardatult üks päevas.
Muidugi on mul sarjadega kõvasti tegemist. Hetkel jälgin 12 sarja...
Muidugi on mul sarjadega kõvasti tegemist. Hetkel jälgin 12 sarja...
Rain93 wrote:Ega ei olegi igav, ma mõtlesin selle all seda, et ta jutust saab nii aru, et ainuke tegevus, mis ta kodus teeb, ongi filmide vaatamine ja arvatavasti ka allalaadimine.
Kindlasti ei saa oletada minu postituse põhjal, et see on ainuke asi, mida ma päeva jooksul teen ehk siis filmide vaatamine. Nii igav mu elu ka nüüd pole.
Inimene vaatab päevas keskmiselt 3-5 tundi televiisorit, kui kõik minutid kokku lüüa. Umbes 85% minu vaadatud filmidest on venna allalaetud, kes elab mujal. Kui külla lähen, põletan paar plaati ja siis vahin nagu "normaalsed" inimesed vahivad televiisorit. Ise laen filme alla suhteliselt harva, Oscarite lähenedes tahtsin siiski põhifilmid ära vaadata enne tseremoonia algust.
Jaanuaris 2009 vaatasid Eesti elanikud televiisorit keskmiselt 4 tundi ja 20 minutit päevas, mis on 7 minutit vähem kui detsembris.
http://www.emor.ee/arhiiv.html?id=1975
Kordan veelkord, ma ei vaata televiisorit.
Kuigi pean tunnistama, et Rocky Balboa't sai vaadatud, kui too hiljuti TV3'est jooksis.
- Spellbound
- Ristiisa

Hülss wrote:
Kordan veelkord, ma ei vaata televiisorit.
Kuigi pean tunnistama, et Rocky Balboa't sai vaadatud, kui too hiljuti TV3'est jooksis.
Sama siin. Televiisorit eriti ei vaata. Ainult siis kui tuleb tõesti selline film, mida olen tahtnud kogu aeg näha. Ise püüan nii palju filme vaadata kui saan aga kooli kõrvalt on see natuke keeruline. Vähemalt iga õhtu üks film. Kui vaba aeg siis vaatan muidugi rohkem, et oma vajakajäämisi rahuldada. Kuna aeg on piiratud siis üritan filme just nii rihtida, et kas juba tean ette, et on hea või olen varem näinud ja tahan lihtsalt õhtu hea filmi seltsis lõpetada.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Aasta esimese 2 kuuga 36 filmi vaadatud ja ise olen sellise tulemusega rahul, missiis et mõnel juba ligi 100 kirjas. Ise käin küll 5 päeva nädalas tööl (eelmine nädal küll erijuhtumina 7 ja see nädal 6) ja seega aega pole nii palju. Kõige rohkem vaatan filme eelmisel õhtul enne puhkepäevi ehk siis enne nädalavahetust. Hoopis teine tunne on, kui tead et järgmine päev on vaba. Täna õhtul vaatasin mõnuga 2 filmi ära.
Ma olen üldse megaaeglane. Tavaliselt kipub filmiarvustuse tegemine aega võtma kuskil 2 tundi, kuigi ma ei kirjuta ju teab-mis pikalt. Järelikult olen pika mõtlemisega ja lause konstrueerimine ei ole just kõige tugevam külg. Frost/Nixoni kirjutamine võttis küll ime kombel aega napilt üle tunni.