TOP 10
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Režissöör, kes väga harva "libastub"
1. Martin Scorsese
2. Christopher Nolan
3. Quentin Tarantino
4. Paul Thomas Anderson
5. David Fincher
hau, proovi uuesti.
1. Martin Scorsese
2. Christopher Nolan
3. Quentin Tarantino
4. Paul Thomas Anderson
5. David Fincher
hau, proovi uuesti.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Režissöörid, kes väga harva "libastuvad":
1. Martin Scorsese
2. Christopher Nolan
3. Quentin Tarantino
4. Paul Thomas Anderson
5. David Fincher
6. Wes Anderson
7. Darren Aronofsky
8. Coenid
Ma pole vist ühegi režissööri ega näitleja osas seisukohal, et nad peaks kõigile teistele ka igas asendis ja variandis, alati ja püsivalt, mõõtmatult ja jäägitult meeldima. Mu küsimus oli pigem siis selline, et rauls -Sulle ei meeldi ka The Fountain? Päris paljude arvates on see keskpärane. Maitse asi ning nii. Ironiseerimise põhjust siiski ei taibanud.
Aga tõsi on, see pole vist kõige õige koht antud teema pikemaks arutamiseks.
1. Martin Scorsese
2. Christopher Nolan
3. Quentin Tarantino
4. Paul Thomas Anderson
5. David Fincher
6. Wes Anderson
7. Darren Aronofsky
8. Coenid
Ma pole vist ühegi režissööri ega näitleja osas seisukohal, et nad peaks kõigile teistele ka igas asendis ja variandis, alati ja püsivalt, mõõtmatult ja jäägitult meeldima. Mu küsimus oli pigem siis selline, et rauls -Sulle ei meeldi ka The Fountain? Päris paljude arvates on see keskpärane. Maitse asi ning nii. Ironiseerimise põhjust siiski ei taibanud.
Aga tõsi on, see pole vist kõige õige koht antud teema pikemaks arutamiseks.
Režissöörid, kes väga harva "libastuvad":
1. Martin Scorsese
2. Christopher Nolan
3. Quentin Tarantino
4. Paul Thomas Anderson
5. David Fincher
6. Wes Anderson
7. Darren Aronofsky
8. Coenid
9. Danny Boyle
Värske Oscari omanik, kes pole siiani ühegi filmiga otseselt võssa pannud ja saab iga žanriga hakkama. Kõik filmid pole võib-olla "the best", et seda võiks siis tõlgendada kui "harva libastub". Segane värk. Mina võtan tegelikult seda TOP 10, kui hetkel tegutsevate režissööride eliiti. Eelneva jutuks, kui oleksin Aronofsky lisanud, siis ka Fountain põhjal.
1. Martin Scorsese
2. Christopher Nolan
3. Quentin Tarantino
4. Paul Thomas Anderson
5. David Fincher
6. Wes Anderson
7. Darren Aronofsky
8. Coenid
9. Danny Boyle
Värske Oscari omanik, kes pole siiani ühegi filmiga otseselt võssa pannud ja saab iga žanriga hakkama. Kõik filmid pole võib-olla "the best", et seda võiks siis tõlgendada kui "harva libastub". Segane värk. Mina võtan tegelikult seda TOP 10, kui hetkel tegutsevate režissööride eliiti. Eelneva jutuks, kui oleksin Aronofsky lisanud, siis ka Fountain põhjal.